patut ke stop berblogging??

korang berblogging sebab ape??




sebab nak follower ramai?
orang komen entri korang?
nak jadi retis femes??
and banyak lagi lar..

dulu mybe ika selalu berbloggingsebab nak tambah follower, tapi kalau follower ramai, orang tak komen entri kita pun tak best jugak kan..(bagi ika lar), so ika tambah gembira kalau ada yg komen entri ika...disamping ika komen entri orang lain,ika pun dapat tahu isu semasa and sebagainya,,tambah juga kenalan baru..

tapi..

ika mengaku ika terleka bila dah berblogging ni..and kesudahannya, time utk ika study tiada..so, bila test ika dah kantoi tak dapat jawab..nak menangis dah tak berlagu..

now terpikir patut ke ika stop je berblogging?

p/s: rindu zaman matrik dulu, nak online memang tak de masa.

8 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

kt kena pndai bataskan semua tu..

kgnla stop blog..smntara aje cukup..

fiQ'Ra said...

ermm, jangan la stop.. kalau tak update sekali sekala tu tak apa ika.. ika kena bahagikan masa tau

Qaseh Puteri said...

x mo benti dear.. mybe kite kne bhagi kn masa utk stdy n mase utk release tension mcm blogging or facebooking..

ok dear..

ILA HonEyBuNNy said...

ila berblog suka2 ja ika....ada masa free berblog n berfb....

tapi bila ada midterm,kuiz or presentation mmg betol2 fokus tu semua dulu n tglkn alam maya seketika...

kita kena fokus n pntgkn pelajaran dlu....pernah dulu ila nak final..kat sebulan lbh stop blogging smata2 nak fokus blaja..

so harap ika pndai bahagia msa ya..;)pntgkn apa y pntg dlu..

noorul aisikin said...

bahagi masa dear :)
update weekend jela..
waktu study simpan lappy bwah katil :P

MerLe said...

tape..bhgi ms ngn elok...lama2 akan biasa la

Woofer Storm said...

masa itu emas ika..

**so pandai2lah ya nak atur msa tu...
jangan malas2 nak study tau.hehee

widiea azira said...

dah! dah!...p study..jgn nk berbloging lg dah..erkkkkk