Ini Semua RUNNING MAN punya pasal !

Siapa pernah tengok game show RUNNING MAN ?? marah taw ika dgn RUNNING MAN ni..eh, nape pulak ? disebabkan Running Man jugak ika dah malas study..hahaha..teruk sungguh ika kan..tapi..dorang yg buat ika addicted sangat tengok dorang.,serius sekali korang layan korang susah nak stop..



variety game show dari korea..rasanya ika yang terlambat layan Running Man ni taw..so, sekarang ni ika baru je siap habis episod ke 52 dari 72 episod..banyak lagi nak dikejar..serius ika addicted gile dah dengan Running Man.tambahan pulak ada SONG JONGKI main sekali ( tapi sampai episod 40 je ).

memang serius kelakar habis taw Running Man..ika siap ketuk-ketuk meja tergeak tengok dorang main..






tengok, comel kan..geram sangat kat dia..ni BOYFIE ika yg baru ni..hahahaha..Mr AR pun dah approve dah..weekkk..korang jangan jeles..
 


habit buruk ika kalau dah layan cerita korea lagi-lagi heronye hensem, comel..memang non stop lah ika selagi tak habis..


so, ika nak marahlah juga kat Running Man ni sebab buat ika jadi ADDICTED kat dorang..
 sebab tulah ika sekarang ni jarang update belog..hikhik..

apapun yg terjadi, ika perlu habiskan semua episod..korang tolong nasihatkan ika ye..minggu ni test, asignment melambak-lambak tapi ika slumber rock je layan Running Man..best lar...

p/s:dah nyorokkan external pinky ika supaya lepas ni jangan layan Running Man until Final tapi tangan ni gatai ambik jugak..parah dah ika sekarang ni..

34 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

alamak..akk xpernah tgkla syg..hikhik..cian sgguh akk ni..

Prettywrite said...

alamak comelnya muka dia..;)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

tak tgk lagi.dah lame tak layan cite korea. =)

AdiaLuze said...

Ala sis .. nak layan, boleh je layan .. Janji jgn sampai lingkup peksa dah la yee .. Hehehe ..

Akak dulu masa zaman2 study, giler hindustan, tp bila study, semua itu kena tolak tepi dulu.

Sebab pelajaran lebih penting dari obsesiti kita tuu .. Lagipun, akak pikir masa tu, kalau akak kantoi sem, Shah Rukh Khan bkn leh nolong pun .. Ekekekee

Maya Lisa said...

maya pon kaki running man ! huargh tak study maya !

ILA HonEyBuNNy said...

kasi ila la external ika tu...bagi ila lak tgk cita..hehehe..

alamak..mr Ar di madukan la..ehhehe

starzieti said...

korean variety show sume best2 kan. sekali tgk mmg rase nak tgk lagik sebab dorang kelakar. boleh buat kite hilang stress. :D

nurul diana said...

--> da lme x tngok cite2 korea ni hehehe

apik pehe said...

hehehe..apik layan gak

Ezad Skytech said...

haha...sorok..jgn tak sorok external ika tu...:D

#pernah jugak la sekali tertengok running man ni..mmg kelakar...haha~

Pendamba Mawar said...

xminat.lalala

..cik gugu.. said...

marathon drama~~ nk lwn ke?? hahahah!

K O R I E said...

wah, korie pun fanatik RM
YOO jae suk fan neh!

skang tgh download semua ep. RM ;P

era kecik said...

erk, ta pernah tengok lagi.. hhehehe

teha said...

nk tgk laa cite nie lps nie :)

Myra Jay said...

Tak penah tgk la, dah lama rasanya tak layan citer Korea ni :)

Juliet_iRa~" said...

ahahaha..;p..

biasala tu dear..akk ms exam sempat lagi tgk movie ms break..;p..konon2 break la dr study kejap..hihihi

aiEz said...

pergh banyakknya sampai episod 72 tu,jenuh...hehe

robowtasmara said...

omo! song joongki boyfie cik ika ke? baru nak amikk~ xDD

Teenager Housemaid said...

kita pon suka tengok running man!
best sgt!

Woofer Storm said...

tak tgk lagi..lagi suka tngok ika kot..hahaa

#ada orang syg sy.mesti bf tu jeles lebih..wakakakaaa

fiezah91 said...

best ke running man?hehe

AdiaLuze said...

Salam dik ..

Aik .. Ni tak update blog ni mesti sbok tgk Running Man kaaann .. huhuhuu

NOOR FATIN said...

xpenah tgk sbb xberapa minat korea. heheheh

Miss Nadya said...

seyesly lah syg akak nak tengok tp xtau nk download kat ner..:)

p/s :: mn ada cute la syg..biasa je..:)

fierul said...

hehe ta tgk pon .
mai sy y sorokkan external tu msti tak jmpe dh nanty .. hehe

sueMUNCET said...

hye..

jemput join giveaway from blog suemuncet..

http://suemuncet.blogspot.com/2011/12/giveaway-from-suemuncet-blog.html

terima kasih.. ;)

LAici KAng Ais said...

addicted kan ? hehe..pernah jgk post pasal running man ni. mmg terbaeekkkkkkk...

p/s : dah siap belum kerja tuh ?huhu

fae jamal said...

alaa..tak pernah tgk laa...huhu

kim heeruul said...

kah kah kah..
show nie lawak gila... hahhhaa...

QasehSuci said...

thank ika koz sudi jenguk blog akak....rasanya akak lom follow ika lagi kan...akak follow ye...

EZAD AMIR said...

Lyn gak cite korea tp xlyn running man sbb xpenah dgr pn kwujudan bnda ni...
Ekekekeekek...

cik wanie Lovela (CWL) said...

comel sapa tu :p

Abg Stalker said...

sdp sgt ke cte ni..bole mkn x? :D