Tak mahu keluar duit bila dating..

to all lovely blogger, eceh ayat manis lak...ika nak mina pendapat korang skit boleh??


selain MAKAN, TENGOK WAYANG. KARAOKE...

"apakah aktiviti dating yg tak mengeluarkan duit ?"

ika dgn Mr AR sekarang masing-masing poket tinggal habuk je..so, bila jumpa semalam, tak tahu nak buat apa..tambah pulak kat Kuantan asyik hujan je..so, nak gerak je pun susah..at the end terasa membazir masa jugak pun ada.

selalunya kitaorang kalau jumpa ni, duit belanja share-share lah.almaklumlah masing-masi g study lagi kan..so, kenalah juga saling memahami kan..kasihan juga kalau sorang je yg tukang support time dating ni..hahaha..so korang, baik yg ada kapel or single, ika nk minta pendapat korang ye..biarlah lepas ni kalau jumpa masa tak dibazirkan begitu je...


tak bolehlah kalau tak jumpa dia...hehehe..dialah buah hati ika,dia juga kawan baik ika...




*saya sudah rindukan awak lah Mr AR....

27 comments:

aiEz said...

jalan2 je secara tak langsung menyihatkan badan..hihi..:p

Kamil Kahar said...

awk bertandang rumah dia...pastu dia bertandang rumah awk plak...jimat giler...

Miss Nadya said...

kt kuantan eh dear?dlu kak nad p ganu..lepak pantai jep..tp time dating asyik en.boyfie je kua duit..huhu..

fiQ'Ra said...

hehe.. senang je ika, skype kan ada.. ni masa betul2 dah poket kosong la.. cewahhh, tp skype dah biasa kan :)

..cik gugu.. said...

jln2 kt taman lau x ujan.. lau ujan tu xtaw la dear~

nasha sanza said...

hehe..romantik..

Maya Lisa said...

alalalaal ~ tomeyhhh nye due due maya nengok ~~

ILA HonEyBuNNy said...

ila kalau datink suka tengok wayang n makan2..ehhehe...

moga bahagia dear..;)

kim heeruul said...

bestnya ada couple. :'(

CekbOlat-bOlat said...

tomeyy ! ngee.. bkal abg ipar bolat ^^ wakaka

Azzah said...

masak kat rumah dan makan berdua kat taman..serius best!

Aida Azryn said...

sweetnyeee.. weewitt! :D

~Nana BamBam~ said...

biasalah la...ada pasangan mesti keluarkan duit. mana x keluarkan duit, ye dakk ?

sebabtulah kene share2 duit. baru adil. nie bila nak langsung? jangan tunggu lama2....hehehe

RinsyaRyc said...

Kim heerul sedihnya statement... keh keh keh

starzieti said...

dating at depan rumah. kompem tayah kua kan duit. hee.

Pendamba Mawar said...

best nye da buah hati

**::CIKNUURUL::** said...

dear, lepak kat tasik or taman yg ramai orang ye, bukan yg tersembunyi, atau tempat yg boleh berbncang,berjoging ke.xbazir duit,.pun boleh bercerita macam2,.hehe,.just idea,.semoga bahagia,.

Juliet_iRa~" said...

msti dia pon dak ump gak kn?kekek ;p

g la tc pastu borak2..hee..malam2 jgn g plak!haippp..heee ;p

jalan2 je la kot y xkuarkan duit..heee

Ida Ramadhani said...

alolo..sweetnya..hehe

nini said...

banyak benda yang boleh menjimatkan....berbasikal....jogging sama2 sambil sembang2....berkelah....

Woofer Storm said...

mengumpat best juga ni..haha gurau je,apa kata p library baca buku..disamping korang dating,boleh gak tambah ilmu..hehehe

#bertuah ai jadi mr ar.hahaaa

EZAD AMIR said...

datim time pose la xkua duit..ekekeke..
pgaulan pn akn tbatas..
xleh tenung2,pegang tgn..
ekekekeke

Siti NuruL Ain said...

jogging.. main badminton, kayak, or berbasikal...yeah..selain sihat, otak pon cerdas.. tak payah keluar duet..

small picnic tepi tasik/laut/taman..bawak tikar je..kalau rajin bwk la sandwish and air..sweet..

window shopping..yang betol2 window la..tak payah bawak duet pon..


memancing..hehe..

byk la ika sayang.. just kita kena selalu improvise je supaya tak statik and boring..

happy together ok..:)

NOOR FATIN said...

seronok dapat kekasih yang memahami dan jenis tak mengikis, dia senang, kita senang, dia susah, kita susah. :)

semoga bahagia :)

Diyana Ali said...

p naik basikal keliling taman ika. syok. hehe :P

Dayana AZ said...

jalan-jalan tengok pemandangan pun boleh :)

Abg Stalker said...

xnk bazir duit bwk bekalan dr rmh! :D pastu bwk ceper atau batu seremban.bole dating kt taman ke,tasik ke,smbil main btu seremban+mkn mknn sdri2.hehe