Situasi yg sangat sinonim bila bergelar pelajar.

Korang still study lagi? or yg dah bekerja mesti pernah jadi seorang pelajar sepanjang hidup kan..so, pasti korang takkan pernah terlepas mengalami situasi seperti ini..



baik korang ngaku cepat-cepat..hahaha..kita ngaku sama-sama ye..set jam bukan maik pukul 4 PAGI, tapi bila bangun tengok-tengok dah pukul 6..aiyak..tak sempat nak study..bangun utk matikan jam je..ha korang pun baik ngaku cepat..

#peace~~

24 comments:

Puteri syakila said...

Ye ye . ngaku . hahahaha :3

NiaLidia. said...

hahaha pernah gak terjadi :D hehe , last2 esok pukul 6 pagi baru terhegeh2 nak bukak buku. hahaha

Nerdy Zuera said...

saya ! hahah <---- kantoi

dhia adawiyah said...

haha ~ taw2 jeee .. pasang CCTV eaa .. ? haha ..

CekbOlat-bOlat said...

teruknye perangai.. ntah sye tak sedor diri =,=" heheh

nasha sanza said...

hai dik..akak terjah sini..tu zaman akak belajar..sekarang dah hbs..lega sikit..

miss Fyqa said...

opss . ahaa. *tutupmuka

Bulan Syurga Firdaus said...

ngaku3 hu3 kunci kol 615 bgn subuh pas2 tdo blik kol 7 bru bgn mand n siap2 sbb sy duk ostel he2 degil x sy?he2
p/s uhuk uhuk uhuk tp bkn sy yg nk kawen tp kazen yg nk kawen he3

Siti NuruL Ain said...

yeay..mengaku! haha.. nak2 musim ujan kat sini.. oh empuk nya katilku..buku tolak tepi dulu...byk lagi masa...hehehe..:)

kim heeruul said...

kah kah kah..
siapa tak pernah tu rugi la. keh keh keh..

Woofer Storm said...

time dah kerja ni pun kadaang2 mcm tu gak ika..

#set nak bgun jam 5,tapi terlajak sampai jam 6..smpi kerja dah lewat 1/2 jam.nasib baik bos tak marah..hehee

Pendamba Mawar said...

budak PM cam tu la

r-5 said...

haha sama lah kita sep2.. hehe

~Nana BamBam~ said...

syoknyewwww tidoww yerrr..

karang terlajak kang..payohh :)

ILA HonEyBuNNy said...

hehehhe...
ila selalu cm tu..

kunci jam banyak2...sekali xbgn pn stdy awal pagi..kekeke

shark said...

hahhaa
naseb bek bukan diriku..
diri penulis sendiri kot nie:)

Juliet_iRa~" said...

memang realiti ika..hee

akk ms study pon cmtu..

pastu bila da lmbt panik!kekkeke

Miss Nadya said...

ok..akak sokmo jd cm ni..:)

nk pergi keje malas..padahal kene siapkan anak semua...huhu..:)

cik mun said...

hahahaha..
katil tu sedap sgt..

Daddylicious said...

dulu2 rajin buat begitu...hehe

era kecik said...

era skul pada waktu ptg, so tak tau.. hehehe

# kita tengok taon depan, acane. adkah era camtu gak, almaklumlah taon depan era skul waktu pagi :D

Prettywrite said...

memang selalu macam tu..sampai kerja pun masih macam tu..haha..shame on me..

Ezad Skytech said...

haha..biasa la tu..sebab tu suka set alarm awal sikit...kalau nak bangun pukul 6.10 tu..da set da jam pukul 5.30...haha..5 minit punya pasal la...hee~

NOOR FATIN said...

hahahah sama! penah jugak :P