#| Kena pulau ?!

Bila korang kena PULAU, apakah perasaan korang...
adakah seperti ini..

v
v
v
v
v



video 


sedih kan....
p/s: background music dia tak bolehblah..felling abes lah..

36 comments:

Miss Nadya said...

eh nad pernah tengok video tu kot..:)

p/s :: jom lah bela sugar glider..;)
first kak nad nk jaga ni..:)

Pendamba Mawar said...

hurmm

nuyui a.k.a miss YUI said...

xbek nak pulau org..

nurul diana said...

sedih la kak , huhuh

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sobs
nangessss

Rara Nasiha said...

siaplah yang pakaikan topeng kt binatang tu. takut la binatang2 yang lain. btw, topeng kan yg itam tu? :)

Daddylicious said...

apa punya dajjal la....org pun takut nak kawan ...hehe

Juliet_iRa~" said...

xbaik pulau org..huu

kesian kat dia,,,

Prettywrite said...

sedih tak terkata..hehe

fiQ'Ra said...

tak suka pulau2 ni..aduhaiii

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hahahahhaha... kesian..tapi nak gelak plak tgk video nie..sian sungguh..sape yg wat camtu tu....huhu =.='

Ezad Skytech said...

kesian kot...semua lari bila dia dekat...

Bulan Syurga Firdaus said...

ketawe tgk vdeo ni hehehe kesian la sape la pakai kn die topeng tu hehehe mmm sian3

^^eKaTiKaH^^ said...

pehh, tkah xleh hidup kalau dipulaukan..mana blh hidup sorang2.. mati woo..hehe :P

LAici KAng Ais said...

xbek pulau2 kan orang. pergi pulau takpe :)

MeeRole said...

Sayangnya..xbleh tngok..

era kecik said...

sian :'(

tapi, kenapa kambing macam pakai topeng jek.. ?

fierul said...

ala tak dpt nk tgk ..
line tenet slow kalah siput sedut ..
huhu

Nelly The Strange said...

sedih oo kalau kena pulau ~~

Siti NuruL Ain said...

dah biase kena pulau..hehe..:)

Iffah Afeefah said...

frust maybe

Norlida Ramli said...

alolo..comelnya kambing tu..
sape la pkaikan topeng kt dia.haha

kim heeruul said...

rase mcm kita ada buat kesalahan..tak selesa.

LaDy_aFieFa said...

meh2 dtg gambang ^_^

Woofer Storm said...

ksihan pula tgk video ni,siapa tak takut kalau pasang topeng mcm tu,,,

#tak suka dgr lagu mcm ni,buat sedih tau..hati ni sensitif,nangis kang..ika nak pujuk?hehe cepat datang pujuk!! lalaalaal~

unGu said...

alah... pulau pun seronok... mcm pulau langkawi... best kan?


*Allah menjadikan sesuatu itu tidak sia-sia...

ejulz said...

adeh.. slownye tenet.. xdpt nk tgk video ni..

AdiaLuze said...

Salam dik ..

Video aper tu .. Alaaa .. akak takleh bkk la kat opis nih ..
Ceciter ceciter pasai apa tuu ~.~

msredcheesecake said...

Mesti sedih kan? Lebih2 lagi kalau atas alasan tak munasabah....

J.Syazwana said...

adussss kat opis tak boleh tengok video lah pulak =______=

WuMing said...

Jahat betul laa orang yang buat tuu..

Tapi nak tergelak pulak..

Memang laa sedih kalau di"pulau".. tapi tengok juga siapa yg pulaukan kita tuu..

Kalau sekadar sampah masyarakat..biarkan saja..malah kena bersyukur...

RinsyaRyc said...

x suka kena pulau tau .. smoga x jadi lagi perkara camtu ^__^

Aiman Isa said...

alala.. kesian kambing..
lawak pon ade.. haha!

Aiman Isa said...

eh.. tak menjawab soalan pulak T_T

kalau kene pulau T_T

damn tension lorrr..

wahida said...

tak dpt tgk la video ni...tgk kat umah nnt la...

ILA HonEyBuNNy said...

tak baik pulau2 neh.....ngeh3...