Kenangan di Penang takkan dapat dilupakan...

hyep semua blogger, maaflah ika baru kali ni dapat update blog, disebabkan minggu ni banyak busy la sayang semua..seperti yg dibagitahu pada entri lepas, ika pergi ke PENANG  utk lawatan anjuran KELAB ASTRONOMI UMP selama 3hari 2 malam...

ika akan pendekkan saje cerita ika di penang ye..tapi seriusly, ika enjoy sangat pergi sana..lupa segala masalah di universiti biaprun balik u nanti asigment, test, kuiz melambak..

1st day, kitaorang semua pergi kat PISA ( PENANG INTERNATIONAL SPORT ARENA)..ade aktiviti yg USM anjurkan then kitaorang join cam water rocket, soap bubble and bermacam lagi..mulanya ika memang bosan sebab tak de geng..tapi alhamdulillah, at the end semua dah jadi cam kawan rapat..

then, malam tu sepatutnya kitaorang pergi BATU FERINGGI utk tengok gerhana bulan tapi, masing-masing nak pergi ke PESTA PENANG at SG.NIBONG..so, kitaorang tengok gerhana bulan at depan tapak pesta je lah..

* duit banyak habis kat pesta sebab shoping, banyak barang muarah.
* budak yg lain semua main game at funfair, ika jejalan carik barang.
*jumpa kawan baik yg dah lama tak jumpa..serius terkedu at the best moment !!
*tak dapat nak bergamabr sebab bateri hp kong..aiyak !!


then, kitaorang menginap kat hostel USM..keesokkan harinya, kitorang pergi BENDERA HIL !!
the sweet moment yg takkan dilupakan sampai bila-bila.

#maaf, gambar banyak ika sorang je..gambar berkumpulan memnanti dorang semua upload at fb..
















alhamdulillah, kitaorang semua selamat sampai UMP pada pukul 2 leih pagi cam tu..serius manyak sakit badan duduk seharian kat dalam bas..

so, kenangan di PENANG bersama mereka semua tak kan dapat dilupaka..especially, ketua lawatan ini..opps..memang respect habis lah kat beliau sebab dapat conduct lawatan ini dgn jayanya,,ika cuma membantu setakat yg mampu..

#sedih tengok dorang turun bas bila dah sampai kampus gambang..will miss them a lot..


p/s: tak nampak pown korang lamabai tangan kat bulan..hee~~

53 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi..syioknya ea..

xajaka akk pon..

eh akk ad lmbai kat bulan tau mlm tu..ika nmpk?? ^__^

Miss Nadya said...

comelnyer..bestnyer p sana..k.nad da lama x p sana..rindu..:(

Prettywrite said...

salam kenal ika..:)

rindu pulak dekat kawan2 masa pergi bukit bendera zaman belajar dulu..huhu

Cik Tetra said...

bestnye g penang!

Myra Jay said...

Mai Penang tak ajak, kalau tak leh ngedate :)

Pendamba Mawar said...

pernah pi sini sekali.tapi time pi kete kbel ngah service.hahaha

kim heeruul said...

chumel nye dia.
ini umo brp yerk ? keh keh keh.
Btw,bulan ini ramai beno yg pi penang.

nurul diana said...

alaa nomeynyee :)

Syahirah Suhaili said...

waa..seronoknya..ada bawak balek ole2 x? :D

WuMing said...

Sampai penang tak bgtau WuMing... boleh bawa ronda-ronda pulau mutiara...

He..he..he..

MeeRole said...

Makwe penang lawa2 kan?haha

cik ika said...

sis yui : ta nmpk pun sis lmbai tgn.hee~~

cik ika said...

miss nad : pasni kte p sme k..

cik ika said...

prettywhite : salam knal dear..

cik ika said...

cik tetra : best sgt2..hee~~

cik ika said...

may : ala..terlambat lak..hee~~

cik ika said...

pm : rugi..hahaha

cik ika said...

kim : sye bru 12tahun je..hahahahah..

cik ika said...

nurul diana : hahahha,,kmu pun comel jugak..

cik ika said...

syahirah : ade je..heheheh

cik ika said...

wuming : awat ta habaq awal2

cik ika said...

meerole : ika je kot yg lawa..hahah..giler pasan.juz joke~~

diana said...

belum pergi lagi pesta pulau pinang tahun ni..
cuaca ni yang tak mengizinkan..

kalau sampai sana hujan susah nak jalan sebab ada anak..

cik ika said...

diana : ala siannye sis..hope smpat la ye p pesta uh``

Cik Bambam said...

rindunya nak ke penanggg! suka penang! ehhehe

fiQ'Ra said...

comelnya ika ni.. hehe, best g penang.. :) tetiba rasa nk g jugak..hehe

eilaratu said...

Guys . visit mine : )and leave your link here ♥
I ada promo Tudung Bawal Dian Pelangi !
Per-Order Tudung Bawal Dian Pelangi Manik and Inner Lace

http://sparklingqueenstory.blogspot.com/2011/12/drop-your-order-now.html

aRa ❤ aFiq™ said...

alahai.. syok nye p penang.. :)

era kecik said...

wah! bestnye pi pinang.. hehee

jika tengok era follow awk, bukannya era unfollow awk, tapi era dah tukar email blog yang baru, so kena follow semula.. peace ^.^ :)

Nurul Iman Rosman said...

tak penah pegi penang lagi.
nak pegi jugaaaak! :D

Nelly The Strange said...

comelnya ika !!

budak penjara said...

cun gambar

Rara Nasiha said...

cantiknya gambar-gambar u :)

Iffah Afeefah said...

nk g jugak

uwaaa

Iffah Afeefah said...

nk g jugak

uwaaa

robowtasmara said...

uwahh, teringat main2 air laut kat Batu Feringgi, hihi xD

RinsyaRyc said...

amboi gambar sakan die.. heuwwheuww

Woofer Storm said...

siyes tak pena pergi lagi kat bukit bendera,

#lain kali ika tak ajak,sy cubit pipi tu biar lagi tembam..heeehee

Syira Rara said...

hai comel..sy baru je follow ur blog..n if u dont mind pliss singgah2 la my blog n follow (^_^)..blh share cerita

ieyza afieyna said...

happy nye dia.. best lar... ieyza dh lama x p peneng....

Ezad Skytech said...

da lama tak jenguk penang ni...mesti best kan berjalan2...hee~

hanabunga said...

waaah besla cam tu.hana yg dok kat kedah ni pun tak pergi lagi pesta penang :)

AdiaLuze said...

Salam Dik ..

Ala tomie tomeinye dia bergambo dgn skirt kembang tuu ^^

Jia Nur Fizza said...

haluuu..salam perkenalan tuan belog...=)

liya alia said...

ika kecik ni comelllll la. sama la takkan lupa jugak kenangan kat sana tu even kami ni org penang tp still best berjimba kat sana. hahaha. dpt byk kwn baru. kat blog kami baru ja update pasal ni :)

Norlida Ramli said...

comelnya ika pkai skirt ngn shawl..hehe

Juliet_iRa~" said...

seronok?heee..best kan g bukit bendera..:D

Bulan Syurga Firdaus said...

mmm comel nye die :)

Puteri syakila said...

Waaaa . bestnye akk pergi penang :)

Wanie said...

hehehe..tertarik tgk gambar kain kembang tu..

~Nana BamBam~ said...

penang ek ? syok nye..

ILA HonEyBuNNy said...

alooo comeiinya...

miss u dear..:0

cik wanie Lovela (CWL) said...

comelnya dia