Trauma Melanda...

 MINGGU ni ika memang giler busy..dgn test, dgn forum arab, dgn report lagi and now ika kena handle utk lawatan ke USM jumaat ni..series sampai update status kat fb " MAMPUIH AKU T_X"

so, memang ika jarang nak berblogging 2,3 hari ini..tambah pulak in mood layan RUNNING MAN..oppss...even petang tu ada test, nyempat ika layan..
bila ika blogging..ok, ika ketinggalan hot issue now antara blogger-blogger..



#PEMINAT KPOP FANATIK MENYERANG~~

so, dari satu blog ke satu blog lain ika masuk..memang giler hot la isu nie...

klik banner..

 ha kau, time ika baca blog dia, mak ui ade 1459 komen and mostly ialah peminat kpop..semua meluahakan kemarahan kpd tuan belog ni..kasihan ika tengok.yelah, katanya siap sampai nak main saman-saman sebab itu semua fitnah semata-mata..aiyoo...biarpun ika ni baru je nak meminati kpop tapi actually terasa sentap jugak..mana taknye, entri ika ada juga berkisahkan pasal artis korea..more info about this isu, KLIK sini..

#cuma tak perlu bilang semua peminat kpop itu B***H ye...

ika malas nk komen lebih-lebih pasal ni...kang tak memasal jadi masalah lagi sebab now ika pun dalam masalah..mungkin tak terasa seperti tuan blog diatas ni..


TRAUMA MELANDA~~
kenapa, kenapa....
Korang..korang pernah makan kuih talam tak ???



ika suke jugak makan kuih talam ni..SEDAP..cuma bila dikatakan korang talam dua muka BEST tak?


 ika bukan manusia sempurna..ika tetap ada juga buat kesilapan sepanjang dalam hidup ika..cuma bila dikatakan seperti itu, tipulah tak terasa sedih..sampai nak putus kawan...erm...



now terasa trauma nak update status kat facebook bila orang salah sangka.mungkin kata-kata ika melampau ke or sebagainya..
yup, now memang confirm...FACEBOOK punca segala masalah yg melanda ika sekarang ni.. TERASA NAK DELETE TERUS AKAUN FB IKA

tulus hati ika, ika meminta maaf jika ika ada terlepas cakap pada korang..maafkan ika ye.terasa jahat sangat ika nie.cuma yg betul-betul rapat dgn ika tahulah ika camne orangnye..now terasa ingin jadi SILENT person..not lagi happy go lucky ika...


 


# apa yg terjadi semalam menjadi pengalaman utk hari yg mendatang..


p/s: dilarang menangis sebelum tidur..mata bengkak bangun pagi confirm tak dapat cover..

29 comments:

aiEz said...

fb ada baiknya ada buruknya...harap segala berjalan lancar,ika xmo rasa trtekan ke apa k..setiap kesulitan ada penyelesaian,insyaAllah...:')

nuyui a.k.a miss YUI said...

sbr syg..pasti ada hkmahnya..

LAici KAng Ais said...

abes semua blogger kpop serbu. byk tul rating bdk ni.ahah :)

Miss Nadya said...

tip top blog budak tu..trafik dyer msti naik..huhu...tkut pulak dgn fb..

p/s :: hehe..jom shopping.

Pendamba Mawar said...

ala jgan sedih2,:)

era kecik said...

era ade bukak blog tu semalam.. banyak giler an komen dia?

# kak ika menangis time nak tido ke? :)

..cik gugu.. said...

masalah gugu skrg ni pon sbb fb.. sktnya tuhan je yg taw...

Ezad Skytech said...

malas nak baca komen2 kat sana..banyak yang guna bahasa kasar2...

cik wanie Lovela (CWL) said...

kpop lagi :p

Cik Aien said...

minat kpop bole, xminat kpop pun bole..

yang minat jgn terlalu fanatik smpai leka dan terabai yg wajib..

yang xminat pula kena jga bahasa. xyah nk hina2, or kuarkn perkataan yg xpatut..

peace ika :) Hidup baik2 yea..

L said...

kpop tu aper?? hehe

jom baca kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/aku-sayang-parent-aku-korang.html

Diyana Ali said...

jangan layan hal kpop tu kan, takut nanti kita dibawa ke case polis . hehe


sabar, sabar, jangan mudah jatuh :)

::Mastura Zakaria:: said...

elakkan komen maki2 org, x baik.

konde said...

sabar :)

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM100, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

RinsyaRyc said...

tu memng glemer dak gigi tabit tu.. omey je die.. *puji je la.. hehe..

<---dah delete 4 kali then buat yg baru.. +_+

Juliet_iRa~" said...

ika just be urself..
tp bila nak update status tu kena hati2 n pk dl sbb kalo bnda tu melibatkan org lain..mmg payah la..

akk da jrg update status..hee..main fb pon jd mls da..kekeke ;p

chill dear~

Phat said...

tp mmg byk betul komen kat blog tu ye..makna nya ramai la peminat k pop kat msia ni kan ika

Nurul ain said...

semalam ada view jugak blog BUDAK GIGI RABBIT tu... ala, budak mcm tu tak payah layan sgt la kan..

***nurulainyassin.blogspot.com

ascil.punye.lah said...

hot nya budak tu dpt komen byk gila.hmm blog aku takde org nk komen ke?haishhh.eh ika,chillax je.pengalaman mematangkan kita.ika buat keputusan yg bijk iaitu minta maaf dari mereka.bagus!

Wanie said...

siap xtau lagi pasal isu kpop ni..huhu..sabar ye ika :) nak menangis tunggu weekend ok..hehe

robowtasmara said...

biasa lah tu manusia, nak2 melayu ni, lagi ramai yang suka, lagi ramai lah yang benci. tak paham betul O.o

*malas nak g serang blog orang tu, buang tenaga je dengan anti2kpop ni xD

Saiazuan said...

kpop ni satu fenomena :)

Woofer Storm said...

tak suka tak perlu nak ambil kisah..betul tak?kena saman tu bahaya.hehe

#pernah dengar,cuma tak pernah awak belanja sy makan kuih talam ni.ehehe

#jgn buat2 bz tau..hehe

Noraien said...

adik comel,jgn sedih2 okay ;)


kuih talam tue sedap.feveret tue .

Bulan Syurga Firdaus said...

ika, sabar ye...sbnr nye sy pn ad pglaman fb ni skrg sy da x ade fb lg ~~~

ieyza afieyna said...

sbar ye..:)

unGu said...

erk. xpaham.

heee :)

say to easy=) said...

tamao sedih2 ok..fb mmang ade baik n buruk..kdg2 org je yg salah fhm

ILA HonEyBuNNy said...

napa neh syg...

xmau la sedih2.....

ila n kami semua kan ada...

ehem3...sama la..bz jugak skrg..sob3..