Spontaneous Thursday # LAPTOP APPLE

wah, dah lama ika tak update blog...miss so much my lappy....
tengok, dah bersawang da..kasihan blog ika..tapi ika percaya, korang semua jaga blog ika kan-kan sampi bersawang gitu..hahaha..

ok, tak boleh bebel banyak-banyak sebab ika online kat cc..kena gune duit woo..sekarang dah kering, kopak dan seangkatan dgnnya..poket ika tinggal habuk..cuti ni tak sempat nak kerja..tapi sempat menggemukkan badan.hahaha..

malang lagi berbau, mula-mula laptop ika rosak..sekarang ni charger notebook adik ika pulak meletup akibat ika..see brutal kan ika...dah tak dapt nak tengok Running Man...sadosnya..tapi padan muka kan dgn ika..


ika kena pakai laptop jenama APPLE kan baru boleh tahan dgn kebrutalan ika..

camni punya laptop..




hahahaha..laptop APPLE latest punya..ada sesiapa nak belikan untuk ika??

p/s: err..rasanye bukan spontaneous ni..maaf dari hujung udung ika sampai hujung kuku kaki ika..peace~~

26 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

akk boleh belikan apple tu ja.hahah.

RinsyaRyc said...

ahahhaha ... tu kes obses nak laptop apple lateww.. boleh pulak lekat apple kat situ..

akak dah tukar url blog dah, villa ryc tu ganti bulatmata... hi hi

Nurul Iman Rosman said...

owhh, camtu lapotp Apple ye. haha!

acheeqa farhana said...

hahaha...amekkk...kite pon leh pakai lptop apple jugak..haha

Ardini Humaira said...

nantik boleh wat laptop durian pulak hik3 :D

Pendamba Mawar said...

nak ke ? nak aple hijau ke merah?hahaha

Teenager Housemaid said...

hahaha...
kat rumah saya ada apple, nak tak?

Ezad Skytech said...

hee...macam tu laptop apple...

#kalau macam ni..nak laptop jenama apa pun boleh la...lekat je buah kat laptop tu...hee~

~Nana BamBam~ said...

boleh je beli...laptop ika bayar apple nana bayar ekk...ehhe

Woofer Storm said...

mahal laptop ni,susah nak dapat...

#tak mampu nak beli..ermmm

CekbOlat-bOlat said...

cekbolat beli pakai duit jutaria,, NAK? #anggukpaksa!

Qaseh Puteri said...

hahahaha...ape pn x bleh..ni bru ori nye lappy.. apple die timbul lg..

kim heeruul said...

kah kah kah..
gua pon nak try tampal buat apple tu la..

msredcheesecake said...

Lappy apple cam tu tan minat ...hheee... Bule ke pakai lappy apple tu? Heee...

Bulan Syurga Firdausi said...

hehehe syum tgk pict lapy tu..

era kecik said...

hehe.. edisi terhad nih.. XD

هانيم إرشاد said...

HAHA. terbaek! :D

teha said...

ololo.. comel nyee lappy tu ika.. kite pon nak carik 1 laa.. hehe

nurul diana said...

hahah x bole blahh ,

Zaza Fakharuldin said...

haha. duk tampal 'apple' kat laptop tu. hihihihi huhuhuhu

Kazen said...

hahaha dgn tape skali tu ade....nnti nk tlg beli sbakul apple :p

Cetusan Terkini | 6 Sikap Blogger Super !!

Juliet_iRa~" said...

alolo siannya..

:)

tunggu laptop sihat blk ea..hee

ieyza afieyna said...

haha.. boleh pulak letak epal mcm tu..hee.

Zakaria's daughter said...

eheh. styleeee lahh lappyyy gituu :P

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe bli phone je la.. sume bnda mobile skrng ni kan :D

ciK LyndaWawa said...

hehe..sy online guna tep0n je,..bape hari dh xbukak lapt0p..tp kne byrla..uwa..