Mood : Balik kampung...

BALIK KAMPUNG..HOOOOOO..BALIK KAMPUNG..




hari ini, ika balik rumah ika kat BANTING..tak sabar rasanya..nak jumpa family, lagi-lagi adik ika yg kecik sekali..yg paling nakal gitu.tengoklah akaknye.hehehe..biarpun di rumah nanti terpaksa mendengar bebelan emak, tapi bagi ika, kalau mak tak membebel dalam satu hari, rasanya sunyi kat rumah tu..

"mak, ika balik nanti, mak masak sedap-sedap ye.dah berturut-turut ika makan maggie je..kasihan perut ika.."

masakan mak ika the best in the world..confirm cuti sem ni berat badan ika naik..

so, ika akan bercuti selama sebulan.insyaAllah 11hb Feb nanti ika akan balik ke UMP..and sekali lagi, blog ika ini akan bersawang disebabkan kat rumah ika mana boleh online.ika kena pergi CC baru boleh online..

hopefully, korang tak kan melupaka blog budaq kecik ni ye..ika pasti akan merindui korang semua..

saja nak tempek gambar boyfie baru ika ni..hehehe..

p/s : tolong jaga belog ika ye..

34 comments:

iedchan said...

nak blk kg gak..rindu mak masak jgk..hehe

fiQ'Ra said...

ika, sebelum balik kmpung, ika buat entry dan buat auto publish.. atlest pembaca blog ika tak boring nanti.. hik.. :)

zahidahwahid said...

song joong ki....kenapa ambik boyfriend saya?? kekeke
http://www.zahidahwahid.com/2012/01/5146/

Si qusowt said...

balik kg tolong2 wat keje rumah yer.hehhe

era kecik said...

wah! balik kampung.. eee,, bestnye.. era tak pernah pon balik kampung, sebab era dok kat kampung, hehe .. :P

> masakan mak memang best lorh!!!

CekbOlat-bOlat said...

rinduu ikaaa tomey nih =)
huhu..xpe klau rndu stalk entry lelame dlu..kahkahkah..

ika blik kg jga nnek baik2 taw.. bolat tlong jge blog.. kehkehkeh

Nisa Greennnpanda said...

rndu ika gak~.. ^_^

sronok eh dh abis sem.. jealous nie, huhu~...

RinsyaRyc said...

hhuhu.. bestnye balik kampung~

Pendamba Mawar said...

seronoknya depa balik kg

Qaseh Puteri said...

mmg nikmat duduk di umah..haha..sila memberatkan brt bdn..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

jelezzz sebab dah sthn lebey x blk KG uwaaaaaaaaaaaaaaaa

..cik gugu.. said...

slmt b'cti ;)

Nizam Ijam said...

sy ade satu paper lagi..jgn men2 hehe

Syaifuddin said...

best...haha

Juliet_iRa~" said...

ika da blk ke?heee

jalan baik2 dik..:)

sebulan la akk rindu ika..ngeeee

ciK LyndaWawa said...

wa..boleh tido sepuas2nye..hehehehe

chemay said...

tak sabar nak balik cuti raya cinaaaa.
:)

EZAD AMIR said...

Alahai ciannye..pkai la digi internet turbo..murah je..RM10/5 hari..agak laju la..unlimited pnya..

NIZAM said...

student UMP. cos ape cik ika?

SELAMAT BERCUTI. :))

aReLaN said...

best la balik kampung.dekat je tu nilai ngan banting.ada masa singgah la nilai ni.hehehe

msredcheesecake said...

Kalau balik umah mk memang jadi byk makan... Hheee....

Miss Nadya said...

owh rumah kat banting eh..:)

boleh jumpa..kak nad ada kg kat sana..:)

r-5 said...

huhuhu seronok la tu cuti sem.. hehe.. jangan isau akan ingatnye..

AdiaLuze said...

Seronoknyeeeeeeeeeeeee .. Selamat bercuti2 Malaysia la Cik Ika yeee .. Nanti agak2 rajin g CC leh la hupdate apa yg patut .. thehehe

fae jamal said...

1st tyme singgah sini..;)leh rehat puas-puas! :)

Miss Nadya said...

banting..tempat pakcik nad..:)

say to easy=) said...

waaaaa..jeles..nk blik kpg jgk :(

cik wanie Lovela (CWL) said...

ada rumah ke

Aida Azryn said...

nak kenalan dengan boyfie ika tu boleh? kbai! haha

nurul diana said...

lama x singgah snii , hati2 akk :)

wahida said...

take care tau!!

rindu sis!!

teha said...

ehem ehem.. hensem nyee boyfie die :)

Apik Pehe said...

jom..apik nk ikut

ILA HonEyBuNNy said...

yeahhh...

balik kampung...hehhehe..suka3..hehhe