Baru dapat Baucer buku 1 Malaysia..

Horray !!

ignorekan saja tulisan comel ika.


akhirnya dapat jugak baucer buku yg ika nantikan selama ini...or ayat yg sepatutnya digunakan ialah BARU DAPAT BAUCER BUKU 1 MALAYSIA NI..bila jumpa kawan ika masa cuti sem hari tu, semuanya dah dapat, dah siap belanja sakan dah.Mr AR pun dah siap belanjakan dah.UMP pulak baru je nak bagi kelmarin.tak kesah lah, janji dapat..tambahan pulak,semalam duit PTPTN masuk..memang kat mall Kuantan budak UMP je yg ika jumpa..

so. dah dapat baucer bernilai RM200, apalagi, shopping buku la..tapi bukan buku rujukan pun..hahaha..ika beli novel, komik, headphone, and sedikit peralatan tulis..tak de banyak pilihan pun kat POPULAR dgn MBS disebabkan hanya kedai tu je yg boleh diserbu..tambahan pulak, banyak sangat kolej disekitar Kuantan ni..


barang yg ika beli semalam..

Mr AR dah janji dgn ika ataupun lebih manis lagi ayatnye,ika yang pakse dia hadiahkan ika sebuah novel..so, thanx a lot to him sebab hadiahkan ika novel guna baucer dia..hahaha..setakat ni, ika sudah guna RM100..ada balance lagi RM100..simpan \utk bulan depan.mesti ada majalah baru keluar..hehehe..

p/s:alangkah bestnye kalau baucer ni boleh shopping bele apa saja..impian semua budak yg baucer ini..

35 comments:

CekbOlat-bOlat said...

knpa tak beli buku rjukan? (-_-)

haha.. komik? org lain novel akak ika beli komik? komik? hahaha.. comel je akk ni bce komikk

nuyui a.k.a miss YUI said...

akk nak novel stu..huhu

Prettywrite said...

syoklah dapat beli buku2 free ya..ika tak nak buat ga ke balance baucer yg ada tu?hahah

Amyra Azhar said...

untung la dpt beli komik guna baucar! huhu @_@!

NIZAM said...

POPULAR boleh beli ape shj kan. takde syarat2. beg laptop pun boleh. mmg best la popular ni. tu ramai serbu. MPH ada syarat ckit.

Mr.Clive said...

wuwuwu...untung nyer dier... heee~
kite dah xlayak da....

O CIKTEDDY said...

haiya,beli buku komik plak die..

Nisa Greennnpanda said...

wah.. syok kn kalo tiap sem dpt voucher nie? ^_^
akak nye dh abis gune dh, ngehehehe.. XD

Misz Azney said...

dear ika. . nie komen sy tuh entry sy kt blog tuh. . sy akn letakkn 3 jnis tutorial dlm pakej A. .juz tmbah RM1 je tp tutorial tuh sy akn anta melalui emel rr. . klau nak pm sy yer. . beli byk dpt murah rr. .klau ntuk PACK JOM BUAT SENDIRI tuh,sy akn gtau cara nak jahit jer. . sy emelkan jgk

Ku Azhar said...

hehehe bab babun 2 ku gurau je la.. :) ku pn uitm gak..kira ku pun babun gak la :p

Ezad Skytech said...

hee..untung dapat baucer kan...dan2 je sy da habis belajar baru ada baucer2 ni...so, tak dapat la...haha~

Woofer Storm said...

belikan sy novel satu..plzzz
hheee

slmt mlm adik manis..

AdiaLuze said...

Assalammualaikum ...

Bestnyeee .. Ni yg tetiba nak jadi pelajar balik nih .. Huhuhu ...

Dulu masa akak blaja, xda pun camni .. tak aci laaa... T.T

Apapun, jgn dok beli komik je .. Buat la beli buku rujukan yee Cik Ika .. Thehehehe =P

..cik gugu.. said...

gugu pon bru dpt .. ta guna lg ;)

..cik gugu.. said...

gugu pon bru dpt .. ta guna lg ;)

Sarah Mohd Saleh said...

wahhhhhh pt msuk dpt lg bocer buku.masyuk2 ;)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

bertuah sungguh dapat voucher beli novel ngeeeee nice

Miss Nadya said...

bestnyer dpt wet fre..:)

Teenager Housemaid said...

wah..bestnya dia..:D

wah macam best je komik tu.. comel gambar dia..
lepas dah baca buku2 tu nanti, buatlah review..hehehe

teha said...

syok nyee dpt boncer.. kite xdpt pon T.T

umie naziera said...

untongnyaa dya :)

Nur Anisah said...

Waa , jeles betul tgk novel-2 tu.. :3

ILA HonEyBuNNy said...

hehheheh.....jom pinjam2 buku ika..heheh

ila lama dah habiskan baucer neh..nak rm100 tu...ekkekek

Nelly The Strange said...

beli novel banyak2 !

Juliet_iRa~" said...

awat xbeli buku rujukan?isk2..

ni nak kena report dgn kerajaan ni..ahahaa ;p

littledolphin said...

saya pun baru guna seratus! ;)

lagi seratus maybe esok atau next week hihi xD

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

baru pakai 50...itu pun dekat 2 jam carik barang..haha

Nyamuk Terbang said...

kiter ad lg rm50...xthu dh nak beli ap

cik nAdyYa ツ said...

untunglaa dpt baucer..saye xdpt ponn T__T

ehhh???saye da ade novel demi cinta ini ^^,

semutsengal said...

belanja aku bku 1.



plisssss.

J.Syazwana said...

alah semalam saya tanya popular dekat nilai tapi dia tak bagi beli novel. tataw nak beli ape. huhuhu

chemay said...

sedihhh sebab kolej chemay tak dapat baucer.
:(

^^eKaTiKaH^^ said...

hehe.. ika punya baucer dah hbs sekali gus hari tu. borong novel.. :P

kay_are said...

ish ish.. budak2 zaman sekarang.. salah guna je keje nye.. <-- ayat ade rase iri hati + dengki sebab tak pernah dapat baucar..

CiK FizA said...

hehee~ sama la. Cik Fiza pon x beli buku rujukan jugak! Ngee :DD

**Cik Fiza habiskan duet tu ngn beli novel, majalah n alat tulis je. Hikhik ^^