Jiwa serabut..

holla to dear blogger tersayang..dan juga blog pinki kesayangan ika ni..ika nak minta maaf sebab ika tak mengupdate blog selalu disebabkan sekarang ni jiwa ika agak serabut..blog ni terpaksa ika tinggalkan sebentar..

ika baru je seminggu balik u,tapi sekarang terasa rindu pada bebelan mak ika setiap pagi, keletah adik-adik ika yg sampai ika boleh menyebabkan ika memenangi tittle " KAKAK PALING KEJAM "..bila dekat hostel, hidup ika kembali jadi sunyi..

bila di suatu tempat tanpa kawan, terasa sangat sunyi kan..ika yg dulunya boleh dikira terlebih aktif kat sekolah and matrik now menjadi pasif..hahaha..ika sekaraang dah tak kenal diri ika yg sebenarnya..hanya bila ika bersama Mr AR je ika boleh menjadi diri ika yg sebenar..

ya..jiwa ika sangat serabut..serabut sesangat...nak mengadu tiada tempat di sini...nak mengadu kat blog takut ada yg tersalah kata, tersilap faham..oh sungguh menakutkan bila itu yg erjadi..so, bagi ika,bgerdiam itu lebih baik..


entri ini di tulis kerana saya sangat cemburu melihat kawan-kawan blogger yg tersayang mengupdate setiap masa..hehehe..akibat keserabutan jiwa yg melanda, kepala ika kosong dgn idea utk update entri..
bila ika serabut, nak mengupdate pun malas, online fb pun kejap buka kejap tutup, study ? obcozlah jangan nak dipegang buku itu...sudah parah ika ni..mengadap notebook tapi 1 kerje pun tak jalan..



ika dah ada kawan baik blogger bagi ika..so, ada sesiapa kat sini nak jadi kawan baik blogger untuk ika tak ?? nanti ika letak kat bloglist ika, senanglah ika nak jejalan kat blog orang bila ika tak menupdate blog nanti..

p/s : kalau entri ni merepek, maafkan saya..saya hanyalah insan yg lemah didunia ini..

16 comments:

NazuerahAzhar said...

Nakk :)
Boleh jadi pendengar.. :)

Nisa Greennnpanda said...

jom ika jom..hehe..
jd kwn blogger.. ^_^

saya gades pelik said...

alahai, sayang ika~ kenapa jadi begini..hemm kawan3 kt u tak hiraukan ika ke? tak pe~ ika sentiasa ada kami kat dunia blog ini untuk temani ika :) yg penting ika ada DIA, family dan incik AR untuk berkongsi rasa :)

amir aizat said...

nakkk, hihi

Nurul Iman Rosman said...

kite nak! kita nak! hehe.

;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

ramai yg sudi syg..akk juga..

msg boleh dear ~

..cik gugu.. said...

da lame sy jd kwn ika kan ? hahaha

Ezad Skytech said...

biasa la tu ika...kalau takde idea..mmg malas nak update blog makin menjadi2...hee~

hee...ramai yg sudi ni jadi kawan baik blogger ika...hee..:D

kim heeruul said...

jgn lupa kan gua bila dah comeback berblogging.. =)

syafiqakarim said...

kawan kawan baik iqa semua dr blog.
kawan fb pun dr blog.haha

Sarah Mohd Saleh said...

alahaiii ciannnyer dieee.let me be your shoulder to cry on,and my ear to hear any prob and stories from u;)

cik nAdyYa ツ said...

saye ponn susa na update ..
bz memanjang je =)

AdiaLuze said...

Assalammualaikum ..

Biasalah tuh.. Dalam 365 hari, mesti ada hari-hari yang kita serabut. Kita kan MANUSIA BIASA .. Huhuuu

kay_are said...

rilek2.. jangan jiwa kacau ni.. tak bagus.. enjoy2 . hepi2 sudah =) baru je bape ari lepas menaip lik.. 3 bulan cuti.. lagi lame.. ^^

Juliet_iRa~" said...

huu..kesian dia..jiwa kcau ya..xpe nt ok la tu..:)

ecadwinkyasha said...

bila kita jauh dri family baru nak rindu2 kan?..rindu mama membebel..gaduh dgn adik2..samalah dgn eca!.heehehehhee


anytime ada mslh,boleh luah dgn eca yer :)