Jom jadi BFF's Ika..

Ok fine, tetibe ika jadi rajin nak mengupdate blog ketika ini..terasa kepala penuh dgn idea nk dikeluarkan..berbalik kepada entri ika sebelum ini, JIWA SERABUT..ika terasa nak buat something lah pulak..buat apakah ?? nanti ika akan beritahu..

Thanx a lot kepada mereka yg sudi memberi pendapat dan membuatkan ika tersenyum mendengar celoteh mereka..memandangkan ika ni sekarang tak berapa betul emosinye menyebabkan ika malas nak menupdate blog disebabkan kekeringan idea, ika tetap juga berblogwalking melihat entri-entri kawan blogger ika yg tersayang..

sorrylah, kali ni mukadimah ika agak berjela-jela..oleh itu, ika nak ajak korang jadi BFF's ika di alam blogger boleh tak??
ika nak letak korang dalam bloglist ika bagi memudahkan ika selalu berjalan-jalan ke blog korang bila ika tak mengupdate blog..hehehe..sangat pemalas kan..tambahan pulak, blog ika ni berkemungkinan akan direnovate

Syarat-syarat nak jadi BFF's Ika...

  • Korang kena selalu menjadi rajin datang blog ika.book biarpun tak mengupdate blog.
  • Korang kena teman ika memandangkan ika rasa dalam sehari aktiviti ika mengadap note
  • Korang kena tegur ika bila ika ada tersalah kata, biasalah setiap manusia melakukan kesilapan kan..
  • Letak link blog kesayangan korang kat ruang entri ni disamping korang bagitahu kenapa korang nak jadi BFF ika..
ok, susah ke senang syaratnya ?? cakaplah senang..kalau tidak ka suruh korang buat entri baru tahu..hahahaha..

cukup syarat ika letak kat bloglist ika nanti...




p/s: terima kasih pada mereka yg sudi jadi bff's ika..sayang korang..

27 comments:

~SaL IjOu~ said...

sesiapa yg rajin dtg blog akak, akak pasti rajin dtg blog org tu~ ^^
oh, akak x nak org letak link akak sbb terpaksa..kalo Ika nak letak, akak cukup terharu..tp x nak letak pun xpe, akak x kisah..jaga diri ya Ika~ =)

Nur Anisah said...

http://akubencihacker.blogspot.com/

Saya nak jadi BFF awak sebab..

nanti kalau ada masalah boleh lah mengaduuuuuuu xD
InsyaALLAh saya tolong awak kalau saya mampu :)
Tapi , boleh ke saya jd BFF awak? Umur saya 13 tahun :3

aReLaN said...

sama la.sapa rajin singgah,mesti akan dibalas singgahan dia tu kan.hehehe..senang je suma syarat tu.tapi kadang2 masa je tak mengizinkan nak singgah.wuuuu

O CIKTEDDY said...

titew nk jadi bff n adek ika..haha boleh ke gitu?hai kak ika..ni adek teddy dtg aw!kui3


pss::maaf cik lame x singgah sni..busy la katakan..jgn marah aw!hehe

ieyza afieyna said...

bukn xrjin cuma agak bz.. hee

^^eKaTiKaH^^ said...

hee, bestnye kalau dpt jdi bff ika..
nak jadi blh?? #sambil buat muka seposen :P

Nurul Aisyah said...

hehe...sy senang and simple jer...kalau org tu slalu jenguk/komen blog saya..sy slalunya akan buat mcm tu gak...kan aRelan? heheh...

aRelan mula2 slalu komen blog sy..pstu sy pun slalu lak dtg blog dia..everyday...huhu..wlaupun dia x update...so kita sama2 b'blogging biar puas n adil :))

hehe...boleh jer jd BFF blogger Ika..tp tahun ni agak jarang on9 kot...sbb sy PMR candidate..plsss understand me..hehe..

panjang lak saya membebel.. :P

Nurul Aisyah said...

sy stuju dgn apa aRelan cakap..yeah :)

Nurul Aisyah said...

thanks sbb sudi komen blog sy :)

Nurul Aisyah said...

btw..happy slalu yer kak :)

Nisa Greennnpanda said...

hye ika dear~...
sy leh je jd ur fren, no hal aa..
leh msg fon sy bile2 je.. sy insyaAllah slalu ade kred, hoho.. XD
xde aa BFF (coz nk jd sorg BFF ade byk laluannye...) tp leh je start jd kwn yg baik.. ^_^ kn ika?

nk kne bubuh link blog eh? XP igtkn ika dh tau.. *ayat poyo*
greennnpanda88.blogspot.com

Nizam Ijam said...

kira saya BFF la nie? :P haha

Nelly The Strange said...

ika sentiasa jadi my bff!!! !<3

Teenager Housemaid said...

err, nak jadi bff ika sebab.............................................................................
err..
ika comel! hehehe..

saya pun macam kak sal n arelan..teehee~
tiba2...-_-'

L said...

nk jadi BBFF boleh x?? hahaha

jom baca sekejap.=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/menyekutukan-allah.html

Teenager Housemaid said...

p/s: utk soalan kat blog aritu, kalau pakai aotmeal, jerawat memang tak naik. jerawat lebih cepat surut lagi adalah..:)

fierul said...

wahhh mcam mnarik .. hehe
cara sy simple kalau org tu rajin dtg blog dn komen entry sy . insyaallah sy akn slalu jenguk blog die .. :)

CekbOlat-bOlat said...

gua kip in taj ngn lu lame dh ika..
lu je boleh nilai wa cane an.. (^^,)

teman lu wat note alngkah bhgia klau blik wa sebelah ngn lu.. agagaga

GFF kau ni,hihi..nme lu ade dlm snrai BW pages blog gua lame dh.. ni sah lu tak amek taw.. mencikk !
http://emybloggergirl.blogspot.com

saya gades pelik said...

hoho baru sempat komen~ yea nak jadi bff ika~ insya-Allah kita saling memerlukan dalam alam blog ni :0 harap3 sampai kat luar pon mcm nih :)

reenapple said...

ohooo.. nk juga..

sebab... err.. kita nak tambah kawan.. boleh tak alasan ni?? =)

Woofer Storm said...

tak mampu nak jadi bff ika..

aRa ❤ aFiq™ said...

agak bz skunk sbb na final.. xley na rjin2.. huhu

AdiaLuze said...

Assalammualaikum ..

Hmmm .. Nak masuk gak .. Tapi, takut tak layak la pulak .. Thehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

akk dh ada kan..hihih.

kay_are said...

sebab baru bape kali je datang blog ni.. so nak letak link tu macam tak layak r pulak.. ade yang lagi layak kot.. =)

Juliet_iRa~" said...

heee..

luvisus.blogspot.com

sbb ika sll dtg jenguk akk..akk pon pasti dtg jenguk ika..cuma ms je y kdg2 mencemburui...kita sm2 bercerita n drpd cerita kita..byk y kt blh blajar..so thats r bff for right..:)

Ezad Skytech said...

hee..nak jugak boleh..:D