Tak sabar menanti Lusa..

ACTUALLY, ika kekeringan idea nak mengupdate sekarang ni, memandangkan ika tak sabar menunggu lusa..
LUSA..ika tak sabar menanti hari lusa..ada apa dengan lusa...jap ce korang try cek kalendar..dah cek da ??



so, memang ika tak sabar menanti lusa ni.. hari special bagi ika..tak boleh nak membebel ni..kena tunggu lusa nanti baru ika membebel ok..

insyaallah, kalau di izinkan ika memang nak buat GA sempena hari itu, tapi memandangkan poket ika sem ni sakit sikit, ika kena pikir 999x dulu ye..kalau boleh, ika perlukan pendapat korang berkaitan ni sebab ika tak pernah buat GA sebelum ni..

p/s: entri bila tiada idea..

15 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

haa..apakah itu..

xpe2,pelan2 ye nak wat GA tu..

faiz fakhirin said...

hehee...ika plan nk buat GA hadiah per?

Ca Cik Duyung said...

wah..ade ape dengan esok? hehe

ILA HonEyBuNNy said...

wahhh...tak sabar jugak la nak tunggu lusa..heheh

ila pernah wat GA dlu..tapi time tu free...kalau bz xsmpt la nak wat ga nya..ehheh

Zakaria's daughter said...

npe hari besok ika oii?
birthday ke?!

stress btol tataw ape2 neh. haha

Miss Nadya said...

serangan bertubi-tubi dari miss nadya yang mendatangkan diri dari blognya www.nornadiah.com ..:)


anniversary eh..:D

anif abdullah| AA said...

err... mohon kongsi :)

teha said...

ape2 ? nak tahuu ! hahaha ! sibuk jee kan

Eza Boom Boom said...

buat je GA dear :) InsyaAllah Eza akn support..

Suhami Ahmad said...

haaa, tarikh apakah ittew...

..cik gugu.. said...

lau rasa kering bek tayah wt .. beban nti sayang ;)

Juliet_iRa~" said...

tarikh bermakna la kan?;p

annvrsary ke birthday?heee

kay_are said...

ape?? ape yang ade ngan tarikh tu? misteri betul

Ezad Skytech said...

wahh...apa yg special sgt tu ika..hee~

Nisa Greennnpanda said...

nk wat GA? jeng3... XP