Penat tapi happy sangat..

Hello teman blogger yg ika sayangi..maaflah sayangs-sayangs semua, ika dah lama tak update blog.sampai ada yg tanya bila ika nk buat entri baru..hee~ obcozlah ika terharu..so, maafkan ika yee...

Horray, dapat jugak melepaskan rindu berjumpa Mr AR setelah 2 minggu tidak ketemu si dia...plan mula-mula nak pergi GAMBANG WATER PARK dengan member-membernye tapi di sebabkan hujan, tak jadi lak pulak..so, ika turun Kuantan utk bertemu si buah hati pengarang jantung ika..

#sampai sana kena tunggu sejam kat terminal sebab Mr AR baru bangun tidur..


muncung itik ku sudaq tekuaq..

oh sudah semestinya ika merajuk dengan dia..tapi tak sampai seminit buat muncung itik pun..

kitorang jejalan kat EC MALL memandangkan ada pc fair kat sana..ika hadiahkan dia MP3 sempena anniversary kitaorang..bila di tanya hadiah ika..dia hanya memberi senyuman paling manis ketika itu...

Then kitorang pergi MEGAMALL utk menontin ADNAN SEMPIT 2 yg dikhabarkan orang sangat lawak..nak kata lawak, tak lawak pun..seriusly..hahaha..rasanya Mr AR lebih banyak gelak dari ika..cuma ika suka babak yang terlebih romantik dan manja antara adnan dgn nadia..time tu, ika pandanglah Mr AR, tapi dia buat-buat tak nampak je..


tetiba time kitorang sedang melantak KFC, member-membernye ajak pergi AIR TERJUN PANCHING..so, kitorang pun join je lah..tapi seperti biasa kalau tetibe planning nak pergi mandi-manda, ika akan menjadi jaga barang-barang dorang..arghh, jeles tengok dorang mandi ai terjun..

pose je la yg mampu

wif Mr AR yg baru lepas mandi..

memandangakn ketika itu bas UMP telah meninggalkan ika..argghhh..dorang pun offer diri nak hantar ika balik UMP..janji minyak ton-tong bak kata dorang..lagipun tak sampai hati nak suruh Mr AR hantar ika naik motor dia..risau..dah nak malam pun time tu..

so, sebelum balik tu, ika pergi semula MEGAMALL utk pergi menghabiskan baucer buku 1 Malaysia yg tinggal RM100 lagi..dan sepeti biasa penyalahgunaan baucer berlaku..wee~~ jangan jeles ye.. sekarang ika suka baca novel-novel remaja..cover dorang pun comel..lagipun jalan cerita nye fun..kalau nak pinjam novel yang more complicated, kawan-kawan ade..pinjam je..hehehe..

penyalahgunaan baucer buku..peace~~

sampai UMP dalam pukul 11 malam.terasa tak puas berjumpa Mr AR !!

biarpun penat, tapi saya happy bersama kamu..

27 comments:

:: Ika :: said...

untungla dkt ngn yg tersyg ^^

::Mastura Zakaria:: said...

thanks for your visit.im your 808's. hahah cantik ja nombor.

fifie said...

Untunglah kamu dekat2..
boleh jumpa selalu... :(

Noraim said...

untunglah dpt jumpa. hehe.

happy ye blh jumpa buah hati. huhu.

Diyana Ali said...

bestnyaa ika. hehe .

baucer tnggal rm50 lg :(

AdiaLuze said...

Assalammualaikum ..

Tulaa .. suh cepat kawin takmo .. Hehehe .. Kalau tak mesti hari2 dapat jumpa =P

littledolphin said...

saya tak habiskan baucar lagi.hahaha

banyak jalan nampak :D

msredcheesecake said...

DATING, WAYG, NOVEL... BEST BEST...

EYFAalias said...

Wah! dating aje kerja ya :P

..cik gugu.. said...

untunglah bf dkat .. ika crikn utk gugu . hahaha ..

reenapple said...

ohoo... untungla dia.. =)

Miss Purple Ungu said...

seronoknya dia jumpa mr ar ye hehe ;)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

konklusinya, ramai suka tengok adnan sempit :P

aReLaN said...

hilang segala penat lelah kan bila jumpa.hehehe

sha my heart said...

wah, banyaknya planning. nak ikut. hehe~

Sarah Mohd Saleh said...

bhgianyaaa die dengan pkwe diee.haihhhhhh.jelesh gueee

O CIKTEDDY said...

hamboi..dating sakan!haha

pss::sorry,lame x singgah..busy.huk3

tiefazatie said...

wah,,dating..hee..jeles..

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi..beshnya berjumpa..akk ni nak 2 bulan tak jumpa!

Bulan Syurga Firdausi said...

amboi3 hehehehe

ILA HonEyBuNNy said...

nak datink jugak..hehe...

pinjam buku2 yang di beli..hehe...:)

nanti jumpa lagi ye mr AR...hehe

kim heeruul said...

untungla dapat dating..hihi

teha said...

hamboi2 ! syok nyee die berdating ! hahahha !

kay_are said...

seronok nye jalan2.. rindu nak jadi student!! bese r tu.. salah guna baucar.. kne repot ni.. =P lastly, hlovate best!! <-- tetibe

CekbOlat-bOlat said...

haip ! nk puas2 tggu khwin..

MR AR anda hnsem .. tpi ss sye hnsem lgi.. eh?

chemay said...

sampai hati mr.AR tak kasi adiah kat ikaa.
ishh nak kena ni buah hati ika nii.
:P

arituh chemay pergi tengok jugak cerita adnan sempit dengan sorang blogger ni.
chemay je yang gelak kuat.
tapi dia buad muke boring jee.
grrrrr

Abg Stalker said...

nk puas kawin dlu ika!heheh :D