Esok Puasa...

Fuh.. Fuh... blog ika ni rasanya dah bersawang tahap moyang labah-labah ni.. parah.. parah...

Mukadimah je. actually ika sekarang sudah bekerja kat Kedai Pakaian Hari- hari. so thats why tak da masa dah nak berbloging semua..

Esok dah confirm kan puasa.. so, dengan ini ika mengucapkan..

 SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADAN AL-MUBARAK..
puasa, jangan ponteng pulak ye.. 


 Raya tahun ni tak syok sangat bagi ika disebabkan dapat cuti 3 hari je.. sadis je rasa...



p/s: dah lama tak berblogging kekok pulak rasa bila menaip ni..

17 comments:

Pengetua Speaker Sekolah said...

slamat berpuasa..puasa jangan x puasa..hehe..

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt berposa syg =)

eMMe said...

Salam Ramadhan Ika...

Ardini Humaira said...

salam ramadhan al-mubarak
selamat berpuasa dan beribadah di bulan yang mulia ini... semoga segala amalan kita diberkati Allah, amin

:)

Ardini Humaira said...

salam ramadhan al-mubarak
selamat berpuasa dan beribadah di bulan yang mulia ini... semoga segala amalan kita diberkati Allah, amin

:)

Juliet_iRa~" said...

salam ramadhan ika..:)

kerja baik2 ea..hehe

CekbOlat-bOlat said...

slam ramadhan ye syg :)

O CIKTEDDY said...

salam ramadhan kak ika ^^

Lukman Hakim said...

met puasa.. :)

AdiaLuze said...

Assalammualaikum & Selamat berpuasa Ika ^^,

Ooo .. keje ke? Hehehee .. biasala dik. kalau keje kat tpt cmtu memang la dapat cuti kejap je. Tkpe la.. yg penting, raya pertama dapat gak cuti .. heheee

cinta siswi said...

slmt berpuasa jgk cyg... :)

#bru pasan yg ika nie kakak pd siswi..hohooh

Muhammad Syahrul Firdaus said...

alhamdulillah da masuk fasa kedua ramadhan kan...

Woofer Storm said...

slmt beposa ika..sy pun baru je update ni,hehee

nur alieana ali din said...

selamat hari raya.. haha :D

Gugu Suseno said...

slmt ary raye :D

boni kacak said...

dah raya dah pun..hehehe. selamat hari daya aidilfitri.. maaf zahir dan batin :)

Nisa Greennnpanda said...

Salam Ika..

sori lame xjenguk sni..

btw, slamat ari raye..
maaf zahir batin..