Lama giler ku tinggalkan blogku ini..

Fuh..fuh..fuh..baru ika dapat update blog hari ini..err..still kenal ika tak ni?? seriusly dah lama sangat tak hupdate sampai kering idea kat kepala ika..

kasihan kat blog ika ni kan..mesti die merajuk giler dengan ika..maaf ye..selama bercuti 3 bulan ni, ika dok sibuk kerja cari duit nak beli laptop..

laptop idamanku..semestinye PINK COLOUR..XD


alhamdulillah, semalam check gaji dapat lah jugak lepas laptop sejibik..mana tak nya gaji ika hampir...tetttt.. BIARLAH RAHSIA....lepas ni mahu pergi salun untuk memanjakan diri..lalala``


so, sekarang ni mood MERDEKA selama seminggu sebab 9hb ika dah kena balik UMP..huk3...

p/s: tak tahu nak bebel apa lagi sebab dah lama benor tak menghupdate..T___T

9 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

tercpai gak nak beli kan yunk..

nur anis said...

waaa..tahniah..berjaya jugak cari duit beli laptop..:)

eMMe said...

wow! dpt laptop baru, pink gitu, wow! tumpang hepi akak mu ini..
akak pun suke pink, akak rasa, anak perempuan kot..hehehe...lagi sowang? anak laki ke? heheh..

boni kacak said...

pergi saloon tak nak ajak saya ke ikaa??hehehe

♥ Nana BamBam ♥ said...

wahh...impian jadi kenyataan...tahniah :)

i like light pink... :)

AdiaLuze said...

Assalammualaikum & Salam Syawal sis !!

Sama la kita .. akak pun dah lama tk berblog .. super busy :)

CekbOlat-bOlat said...

hasil duet sndiri ? whoaaaaaa..

O CIKTEDDY said...

cik ika kat ump kan? kos ape ek?cik sains komp ^^

Woofer Storm said...

alhamdulillah..rezeki tuhan bagi ika..

tahniah ya~