Hasil usaha kerja selama ini berbaloi jugak

Tetiba rajin pulak ika nak menghupdatekan blog malam ni. ika pun nak story something.so baca baik-baik taw.ika tak membebel panjang-panjang sebab nak layan Running Man jap lagi..hahahah..


taraa !!! tu dia hasil kerja ika selama cuti semester ni.laptop asus X401A dan blackberry curve 8250.A;HAMDULILLAH.syukur..total semua RM1800.kerja sebulan lebih, tapi ika habiskan dalam masa sehari je..hukhukhuk...nak tayang lagi boleh tak??


saje nak bangga jap, tayang lagi gambar...jangan marah ye.tak dapat warna pink, warna putih jadilah..


cik IZZAH HAZIRAH yang dok temankan ika beli kat MINES masa tu..ika memang bagi duit je kat dia biar dia pegang.dia tolong carikan and ika follow je.almaklumlah saya ni tak pandai nak buat ayat-ayat manis and senang je cair dengan ayat sang penjual ni.(parah..parah)k.kesian dia sampai emosi jaditak stabil temankan ika time tu.but anyway, thanks sayan temankan ika time tu.

oklah, thats allyang ika nak ceritakan.need to go.nak sambung layan balik Running Man 110..  XD

p/s: merana sekarang sebab BIS MAXIS tak dapat diaktifkan sampai sekarang disebabkan network maxis ada problem..hurrmmm..sadis...

11 comments:

Nisa Greennnpanda said...

wah..byk gak duit yg ika dpt eh keje cuti ari tue..
ok la tue dpt bli laptop & hp gne duit sndri..br la puas.. ^_^

nuyui a.k.a miss YUI said...

seronok bila ada usaha dr ktkan..

are_lin@yu said...

folo sini dear..jemput singgah ke blog ayu ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/

sinurulaieen said...

lama tak engok ika kecik nie.. yeaayyyyy.. ASUS is the best and we have same color of Asus lappy.. sepp sikit!


hehehe..:)

boni kacak said...

tahniah tau awak!! hehehe.. saya bangga dengan awak :)

Bulan Syurga Firdausi said...

celcom3 heee

cinta siswi said...

aaaa.. nak teh ais satu?? ahaha.. xde kaitan.. jeles.. =,="

Batu Adventure said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Pengetua Speaker Sekolah said...

kau keje ape wehhh? keje sbulan lebih gaji gempak giler...share2..hehe

chemay said...

mohon BB pin.
*pasahal chemay takde bb punn
:P

dhiashahida said...

cik ika bestnya...dapat rasa hasil titik peluh sendiri..;)
cantik lak tu...kiter singgah follow tau