:: CONTEST SEMUA TENTANG 4 ::

ika telah di tag oleh ida cumil untuk join contest nie.mulanya ika ade gak perasaan contest ni tapi ika terpakse lupakan dulu niat ika memandangkan laptop ika tak de dengan ika..huk3.now laptop da kat tangan ika,langsung ika tak pandang kiri kanan mengadap laptop, melayan blog..tak sangka ada yang sudi tag ika join contest..terharu sangat..sob..sobs..

klik banner untuk terjah tuan tanah..:)

contest nie semua tentang 4..5 ke 6 ke tak boleh tau..kang tak pepasal kene reject dari join contest nier..al maklumlah teruja nak bagi jawapan best-best..hehehe...lain daripada contest yang ika pernah join..so thumbs up for cik fiqa !!
so lets check out !!

  • 4 PERKARA DESCRIBE MYSELF
  1. kecik..(nak cakap kurang ketinggian sebenarnye..)
  2. peramah a.k.a becok
  3. kuat sentap..( tertouching tapi kejap jew.)
  4. cumil,cute,comel..(orang yang cakap OKE..)
  • 4 NAMA MANJA
  1. ika
  2. kecik..(dari zaman sekolah sampai da masuk U..)
  3. princess baby..(facebook punye pasal..)
  4. ayang..(oppsss..hehehe..)
  • 4 PERKARA BAIK YANG DI BUAT HARI INI
  1. solat penuh..(tiap hari penuh ye sayangs..)
  2. peluk manje dengan arnab.cumil sangat!!.( pergi JOM HEBOH !!)
  3. teman si dia shopping..shoping mengalahkan ika..aish..tak pe,sayang punya pasal..
  4. belanje si dia makan.sharing is caring,caring is loving..<3<3
  • 4 TEMPAT YANG SAYA MAHU PERGI
  1. syurga.
  2. mekah.
  3. korea..
  4. paris..


  • 4 BENDA WAJIB DI BAWAK KELUAR
  1. handphone.
  2. wallet..
  3. compact powder.
  4. eyeliner..
  • 4 PERKARA TERAKHIR SAYA BUAT SEBELUM JOIN CONTEST  INI
  1. jejalan bersama Mr AR dekat JOM HEBOH Kuantan..
  2. makan maggi tomyam
  3. mengedit gambar..
  4. online facebook..
  • 4 ORANG YANG PALING SAYA SAYANG
  1. keluarga saya..(rindunye kat dorang semua..)
  2. Mr AR..( sayang dia ketat-ketat !!)
  3. my BFF yang tersayang..
  4. cousins ika yang tahu segala rahsia ika..opppss!!
  • 4 JENIS RAGAM MANUSIA YANG SAYA JUMPA HARI INI
  1. nenek bergelek sakan dengar lagu dangdut..( enjoy dan layan jelah..)
  2. kawan yang friendly
  3. akak garang..(maybe sebab kepenatan dan kepanasan di Jom Heboh tu..)
  4. budak-budak gelak tengok babak seram dalam movie SERU..potong mood seram jer..
  • 4 MISI YANG MAHU SAYA CAPAI TAHUN INI
  1. kurus..kurus..kurus..cakap mahu diet tapi makan jer..aish !!
  2. nak dapat pointer lebih baik sem sebelum nie..INSYAALLAH..(malas study,ade hati,tak buleh blah..)
  3. nak kumpul duit, mau beli handphone barru..handphone sekarang rase mahu campak je dalam sungai!!
  4. nak hilangkan jerawat yang semakin bermaharajalela di muka..akibatnye ilang sudah kecumilan ku..huu~
  • 4 HABIT BURUK SAYA
  1. suka mencabut rambut tak kira di mana berada..(alamat botak lar nanti..)
  2. bila dah berdepan laptop, barang bersepah esok-esok baru kemas..pemalas betul..
  3. susah nak reply mesej even layan orang borak kalau da mengadap laptop..pengaruh kuat betul lar laptop nier..
  4. meraju..merajuk..tapi sekejap jer.hahaha..
  • 4 PERKARA YANG SAYA FOBIA
  1. lipan..eee..geli tengok kaki banyak.
  2. tahi bintang..( mase kat matrik sebab nampak 'tahi bintang' yg terlalu banyak kat langit, histeria berlaku time tu,,takut..seminggu dalam ketakutan even nak pergi tandas waktu pagi..)
  3. naik motor jalan jauh..( kawan baik meninggal beberapa bulan lepas akibat excident langgar lari..al fatihah utk arwah..)
  4. lelaki gatai!!
  • 4 SEBAB JOIN CONTEST INI..
  1. sebab di tag.terharu sangat..
  2. contest lain dari yang lain..
  3. nak penuhkan mase yang terluang..cari mood nak study nier..
  4. sudah semestinye mahu MENANG!!
DONE!! now ika nak tag....


12 comments:

Woofer Storm said...

mcm best je ni..nak join gak la..heheee

Dayana AZ said...

ehehe thanks so much tag dayana ! :D !!

Dayana AZ said...

eh hee dayana da join da ni ika :)

nelly said...

Gud luck sayangs !

HonEyBuNNy said...

salam ziarah...

dah tahu semua 4 tentang kamuuu...;-)hehe

ika said...

woofer storm : meh la join..:)

ika said...

woofer storm : meh la join..:)

ika said...

dayana : alaaaa...yeke..heheh..sori late ajak join..

ika said...

nelly : thanx sygs !!

ika said...

honeybunny : hehehhe..bguih..:)

cik fiqa said...

thanks for join the contest..for futher info,always follow up my blog ok.. :)

ika said...

cik fiqa : almost welcome..:)
nk menang ley..