: Penat Tapi Happy !! in mood Jom Heboh Kuantan..:

arghh!! letihnya..entry nie di buat selepas ika balik dari Jom Heboh kat Kuantan..dengan penat yang teramat sangat. bayangkan dua hari berturut ika turun Jom Heboh..MACAM TAK DE KERJA DAH NAK DI BUAT..sedangkan ika still ade paper exam lagi.aish..balik-balik terus bukak laptop.online and layan blog..saya KERINDUAN !!

pada hari Sabtu bersamaan 30hb April, ika prgi Jom Heboh bersama Mr AR yang tersayang, tercinta..tyme ni kitaoang pergi tak ramai lagi..dapat jumap TIZ ZAKIYAA,FIZZ FAIRUZ,REMI ISHAK and yantg teruja dapat jumpa boyfriend lama ika, TOMOK !! omg !! sangat handsome da sekarang..tapi apakah daya, ika kenal dia, dia tak kenal ika pulak..hehehe..

see..he now so cool and i like he style now..Mr AR tak akan jeles..
then. kitaorang pergi PETTING ZOO.teruja sebab banyak sangat hamster dgn arnab yang sangat comel..rase mahu bawak balik jer...tengoklah gambar ika bermesra dan bermanje dengan binatang cumil nier...Mr AR tak mahu pegang, jual mahal..ika pakse jugak dia pegang..tak peduli..hahaha












 see, how cute them !!! ni sikit je yang ika dapat tangkap gambar, sebab terlalu seronok main dengan binatang ni..kucing pown ade gak..sangat cumil, tapi sayang diia kat dalam sangkar.tak boleh di lepaskan..kalau tak, ika akan peluk cium kucing tu taw !!




then kitaorang layan movie SERU..agak seram and rase berbaloi jugak tengok movie nie nak di bandingkan dngan movie SENJAKALA..buuhsan !!



happy sangat bersama Mr AR...tapi..malangnya...


ika terbawak sekali seluar yang dia baru beli kat Jom Heboh sempena dinner utk malam esok..
and sebab tu lah ika terpakse turun kuantan lagi pada hari Ahad..berani tak rase bila ika turun berseorangan..tak pe lah, dia tak risau pun, dia taju buah hatinye pandai berdikari sebab tu dia kureng kisah..hurmmmm..m
memandangkan dia ade tournament bowling dengan budak kelas dia and ika pulak mengedix segan,ika tak join dia, ika amek keputusan jejalan sorang...agak terasa hat tapi ika memang tak mahu kehadiran ika nanti mengaggu kegembiraan dia dengan kawan-kawan.perhatikan dia bermain dari jauh je ika mampu..
then ika pergi Jom Heboh keseorang tapi nasib baik ada adik kesyangan Mr AR datang turun Jom Heboh bersama dengan familynye..OMG !! saya amat segan mase tu..ye lah , even ramai dah tahu pasal kitaorang tapi nak kenalkan kat family secara rasmi belum lagi..and now the tyme is comingg..ya, ika ddapat berslam dengan ibu Mr AR dan ayahnya juga berborak dgn ika..(rupanya sporting ayag dia taw!! suke..)
ika lepak dengaan mereka sekeluarga tanpa pengetahuan Mr AR..i m so sorry sayang..

then kitaorang pergi makan bersama,tyme ni Mr AR da ade,mybe terkejut ika pun ade.huhuhu..depan bakal mak mertua ni insyaallah kenalh control ayu sikit..kang tak pepasal d rejectnye ika..bak kata orang,
 AMBIL HATI IBUNYA DULU BARU SI DIA..hehehe..
happy sanagt dapat bersama family Mr AR!!

petang barulah roomate ika datang ambil ika pergi Jom Heboh lagi..addoi..nasib baik barang semua kat situ memang tengah harga borong.ika bajet tak mahu beli pape, tapi...beli jugak.hahaha..NAFSU~~

oklah nak stpo bercerita..now jam da tunjuk pukul 5 lebih.(subuh,) nak rehat larr sementara tunggu azan subuh..lagipun ika letih sangat.esok ika mahu pergi Kelantan..menenangkan hati membawa diri..
tengah kekonfiusan,mahu bawak laptop or tak mahu ye..
ermm..nanti ade tak yang rindu ika ye??



12 comments:

waN Mohd Salim said...

blog awak cantik pink and kemas ... saye datang follow

jom join segmen saye .. saye ngah cari blog pink and blue nih .. hehe

http://www.penulissenja.com/2011/05/jom-join-segmen-penulis-senja-cari-blog.html

ika said...

terima kasih ye..insyaallah ika join ye..hargai sgt..:)

Farhan Zulhusmi said...

seronoknya dapat jalan2...release tension..emm

ika said...

hehe..tahu tak pe..:)

nelly said...

cewah ika ...seronok dia ya ^^

fifie said...

ahhhh ! cmne bole tak nampak ada petting zoo tuu ! nak hamsterrr !!

Woofer Storm said...

perghhh jeles ika ke jom heboh,tkde masa nak pergi sana pun ika.heheeee layan kat tv pun tak menyempat ni..heheeee

*bab romantik tu tahan der..heheee

ika said...

nelly : seronok giler..hehehhe

ika said...

fifie : uh a pasal..sibuk dating gn mr ki..smpai ta nmpk pown..hehhee

ika said...

woofer storm: anda jeles ker?? hehehe

nabeeli said...

hi. nice blog.:D follow me back yea :)

ika said...

nabeeli : ok dear..:)