:: Cuti in Kelantan !! rasa tak mahu balik Kuantan..~~::


wah..rindunye ika kat kat blog ika..sudah lama ika tak online and berblogging..nie di sebabkan ika sekarang berada di KELANTAN..menenangkan hati la kunun-kunun..ika lepak kat rumah member ika..EISHA, kire baru first tyme jumpa la nie..selalu borak kat facebook je..al maklumlah facebook mengeratkan hubungan..(actually sha ni adik housemate Mr AR, APIS namenya.) and tak sangka lak dia pun ikut balik sekali kelantan..dia ni kira abang ika jugak lak sebab selama nie dia yang selalu nasihatkan ika and ika respect kat dia sangat taw..




tapi now kat sini asik berjalan jew.aish..hello cik ika, anda tu belum habis lagi paper exam..exam Circuit pulak tu.actually ika macam da berserah je if failed.dgn carry mark yang agak teruk..hurm..dah tak mahu potong mood cuter sedih lak..


ika sampai kat kelantan pada hari selasa malam..penat..sebelum tu ika singgah kat kemaman.singgah dulu rumah dulu rumah aki(atok) apis dgn sha.seyes best..tenang jew..sampai-sampai ade kucing banyak kat depan rumah..aish ika memang pantang jumpa kucing nier..siap ade anak monyet namanye ACU..nak ikut kitaorang alik kelantan tu.siap BUKAK PINTU KERETA tak buleh blah..wan dgn aki mesra sangat..ika dah rindu suasana kat situ..

now ika kat kelantan..setiap hari berjalan pusing Wakaf Che yae, Kota Bahru..memang rambang mata ika lar...semua murah-murah belaka.makanan sedap-sedap..masalahnya sekarang nie poket ika kosong..ptong mood betul lar.

ok lar nanti ika story lagi9 sal ika kat kelantan..ni nak pergi memancing lak..hahaha..
say BYE-BYE to book and exam la..lalalala..~~




6 comments:

noorul said...

hahsha...kelantan mmg best!

ika said...

taw xpe..hehehe

nelly said...

bestnya !!

ika said...

yup..best cgt!!

Eisha said...

dtg le lg..hahhaha

ika said...

sudah semestinye..hehehe..