:: Habis sudah penyiksaan..Now tyme for ENJOY !! ::

ALHAMDULILLAH.. ika baru saje habis final exam untuk semestar ni..maka berakhirlah kehidupan ika as student Tahun 1  kat UMP..so semestar depan ika akan menjadi senior..wah, ade change mahu buli budak junior nanti..( da pasang niat jahat..tak baik...)



so how exam tadi ye?? susah giler kentang !!! soalan 1st je ika da kantoi da tu belum soalan lain lagi..rasa mahu koyakkan je paper tu tadi !! subject CIRCUIT ANALYSIS memang subject KILLER!! ok lupakan sudah, yang lepas biarkan lepas..at least ika da buat sehabis baik dan memandangkan ika hanya sempat study semalam je kira berbaloi kot usaha ika..al maklumlah seminggu dok pergi melancong kt KELANTAN..rasa tak mahu balik jer..sia-sia je bawak buku sebab ika langsung tak bukak pun.now, rindu pada mereka yang ada di Kelantan..


PLAN NAK BUAT SELEPAS EXAM !! ( in mood mahu ENJOY SEPUAS HATI !! )


  • BERBLOGWALKING..( nak tambah follower..)
  • ONLINE sampai bosan
  • LAYAN MOVIE SAMPAI MUNTAH..
  • NAK CANTIKKAN BLOG MACAM NELLY ( suke terjah blog nelly)
  • BUATKAN HEADER UTK EISHA DAN FIFAH ( nak kembangkan bakat jer..free je.ikhlas..)
  • JOIN CONTEST YANG DI TAG AALIA ( i will join lepas ika siap cantikkan blog ika !! )
hope dapat buat semua nie dengan hati yang gembira.lepas nie ika dah balik BANTING memang susah lar ika nak buat beronline, berblogging memandangkan kat rumah ika tak da internet..( sadis je rase..)
cuti selama 4bulan nanti ika mahu kerja kumpul duit banyak-banyak sebelum masuk semester baru..azam baru ika !!..

2 comments:

nelly said...

haha ..
nama nelly pun ada ..tq ^^

header ?
nk jugakkkk ~~

ika said...

hehehe..mestilah ade..

header? amboi..header nely da lawa da syg..:)