AKHIRNYA....dapat jugak...

setelah beberapa kali terpaksa di cancelkan atas sebab-sebab..AKHIRNYA...ika dapat jugak semala...dapat apa ye.......jeng..jeng..jeng...



akhirnya ika dapat juga jumpa Mr AR.setelah 2 bulan lebih kitaorang tak dapat jumpa..dengan ika yang kena bekerja cari duit poket..bila dapat cuti dia lak busy..geram jugak rasa..tapi still la kena understanding...awek mithali la kunun..hahahaakhirnya dapat gak jumpa semala..tu pun plan last minit..dia ajak keluar tu sebab ibunye paksa dia keluar gak dari memerap rumah.la..ingat kan nak jumpa ika sangatt..tapi tak kesah la janji dpat jumpa...

macam biasa aktiviti budak berkapel kan..jejalan, tengok wayang, makn..bosan woo..dah cakap dah lepas nier dating kita buat study grup utk dapatkan pinter terbaik punya..hahahaha..bajet lak...
tengok wayang cerita KL GANGSTER...meleleh airmataku bila ZIZAN kena rodok dgn pedang...adeh...tapi THUMBS UP la utk pengarah filem nie..terbaik bagi ika..tak sia-sia RM15 nak beli tiket waayang..( Mr AR cakap mahal giler tiketnye) kalau da terlebih jimat macam tu la...




so selepas tu apalagi sesi mengambil gambar la..hahahah.alasannye bia dia jadi photograper like me..hahaha..perasan abis..serabut betul ika pakai shawl kan..adeh...peduli ape..janji hati happy..ha siap buat header lagi..CANTEQ tak..balik dating terus bukak laptop edit gambar sampai ke mala...tapi sayang masih tak pandai lagi nak edit hilangkan jerawat di muka..arghh !!



KHAS UTK SI DIA.....


ok lah...malas nak story lebih-lebih di sebabkan hangin tak elok sudah..orang yang sama datang lagi huru harakan blog ika..fed up sudah..nak je buat entry ngamuk abis nie tapi tak mahu spoil mood bahagia semalam..terima kasih sayang !!

8 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah2,besh3 dia dating..

rndu lak kat shapit..heheh..

ika said...

da lme ta pat jpe woo..hahha..

rindu la kt aiman..:P

Aerol Hafiezi said...

romantik lr ika :D ..hehehhe

ika said...

hahha..romatik?? adeh..thnx 4 ur coment..:)

noorul said...

ika!!!jeles tahap gaban r..hukhuk
T_T

apik pehe said...

ooo..dating tak ajak apik yer

ika said...

ekin : hahaha...ngada nk jeles

ika said...

apik : dy datink ta ajak pown..