:: Muhasabah Diri ::

da lama ika tak bukak blog..memandangkan sekarang ika rase ika nak bermuhasabah diri kut...
manusia tak kan lari dari kesilapan..so ika nak lupakan apa yang terjadi sebelum nie so ika try buzy kan diri...
alhamdulillah now ika da bekerja.even baru 2 ari kerja, letih lar jugak..kerja kat kedai makan..sape yang tak letih ui..tapi best la gak.asal balik je bawak makanan lebih.hehehe..tu yang best kalau kerja kat kedai makan..lupa nak bagitahu now ika dok kat uma mak lang ika..menenangkan hati...cuma yang ika terkilan dan BENGANG..ika da stop da perang tu tapi tak sangka mereka tetap berkata di belakang ika..siap datang tengok blog ika..terima kasih sebab sudi singgah blog ika yang tak seberapa ni siap maki-maki lagi tambah mesej kat facebook lagi tu.opps...terlepas lagi...nak meluahkan kat facebook and blog now dah tak boleh.sedih..even dah block macam mane pown tetap mereka-mereka ni dapa tengok jugak facebook ika..tak pe lah..biarkan lah dorang..FED UP !!!

ika memang tak mahu carik musuh..tapi apakan daya..sekali ika dah benci orang tu..akan tetap benci sampai bila-bila..macam mana nak muhasabh diri nier..ish2...

biarlah masa yang menentukan...
 

terima kasih pada yang sudi join contest ika..berminat nk join..klik SINI....

2 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

sbr2 ea dear..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

sbr dear..

just tgk je smpai bila depa nk mcm tu ok.