ESOK MAHU PULANG KE UMP !!!

ESOK..ika akan bergerak balik ke UMP setelah 4 bulan bercuti hingga menyebabkan badan ika mengalami kenaikan yg mendadak..mana tak nya semua orang tegur cakap badan ika dah naik... FRUST woo.....
so bila balik ni u nanti ade jugak kawan-kawan yg cakap ika dah GEMUK...memang mereka akan dapat FLYING KICK lar dari ika...muahahahaha...


INSYAALLAH, esok ika akan gerak bersama family ika and berkemungkinan besar dua kereta yg akan ikut nanti..mak ui cam diva lak..ika bukan nak nyusahkan mereka tapi disebabkan sem baru ni ika kena pindah ke KAMPUS PEKAN,di mana cuma fakulti elektrik, mekanikal dan pembuatan je yg di tempatkan di situ,so memang terpaksa suruh  family hantar juga lah...


so, ika nak share jugfak lah subjek yg akan ika belajar untuk sem 3 ni..seriusly, memang KILLER SUBJECT !!!! 
memang akan pecah kepala lar sem kali nie...baru sem 3..adeh !!!


  • Digital electronic
  • Analog electronic 1
  • Basic programmable logic controller
  • Basic electropneumatics
  • Numerical methods
  • Arabic
  • Academic report writing
  • Softskills
tengok nama subject pown da rasa nak pitam......



so, doakan ika dgn family selamat sampai pergi dan balik ye..


p/s : suka tengok zizan kapel dgn jue aziz dlm hantu bonceng..SWEET !!!


9 comments:

al_hakim said...

selamat pulang.hehe

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

akk doakan semuanya selamat ea..

slmt study balik..

ika said...

al_hakim : thnx..:)

ika said...

al_hakim : thnx..:)

ika said...

kaka nuiyi : hehhe...mekasih3..

.bLoG aKu KaN. said...

huyooo.....2kereta...............huhuhu smge slmt smpai..

ika said...

hehehe..jgn jeles..btw thnx..:)

khairunnisa said...

awlnye g..semangat nk blaja ea..hehhee....

follow blog akak gk ea...^_^

papababy-khairunnisa.blogspot.com

ika said...

kaka khairunisa : wah..kaka ad blog la..hehehe..bkobar ni nk msok blaja..