1 week holiday~~

ALHAMDULILLAH...
selamat sudah ika sampai ke rumah ika malam tadi..letih memang letih..bayangkanlah perjalanan ika kali ni..

PEKAN --> GAMBANG --> KL --> KLANG --> BANTING



manyak penat woo....opss lupa lak, at KL singgah JALAN MASJID INDIA memang teruja la tengok barang semua murah-murah...dapat gak ika beli handbag dgn shawl..opss...memang tak boleh tahan godaan betul ika ni..
 sampai rumah bergaduh dgn adik ika yang paling kecik.. sangatt nakal.. nak sangat kakaknye balik rumah kan, ha padan muka kena buli je dgn ika... confirm lepas ni tak mahu da akaknye balik rumah..
(biasalah tu, korang pun selalu buli adik-adik korang kan..baik ngaku cepat !!)


mana tumpah kuah kalau tak ke nasi..PEACE !!



so, selama seminggu cuti jugak berkemungkinan besar ika tak online... jangan lupakan ika okep !!


p/s: cuti-cuti gak, study jangan lupa. test melambak minggu depan, bajet bawak buku nie, buka ke tidak tak tahulah...

p/s lagi : ika sayang korang..jangan lupakan ika..

13 comments:

cik wanie Lovela (CWL) said...

alolo tomei

Pendamba Mawar said...

kuah kat langkawi kot..:P insyallah abg xlupa aih

nelly said...

rindu ika !!

Woofer Storm said...

comelnya adik ika..akak dia pun comel..eheee

rndu kat ika ni,cpat2 update tau^^heeee

yen(toka ziizokukuto) said...

huhuhuh,,,syoknye shopping,,hehehe :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

dh balik ea..besh la tu..heheh..

p/s: kamu nak ke yg like mcm blog akk??
akk wat gtu aje..

Redbloodsnow said...

tak akan akak lupakan si kecil yg tomei nih...hehehe. psstt...ika tu cuti² gak. jgn plak lupa akak gak.

kot kot dh hilang ingatan utk ke blog akak...heheheheh. kidding :D

era kecik said...

happy holiday :)

iszieylyanziy said...

alahai,,sonok kan shopping

fiQ'Ra said...

lama tuh cuti semingu :)

budak penjara said...

peace gak

Abg Stalker said...

syg ika jgk! :) posing nk manja je.. :P rht2 la ye kt rmh tu.

ILA HonEyBuNNy said...

bestnya....

hehe..sama la ila..cuti2 gak tapi midterm banyak leh wat rilek..huawwaw