Saya nie tak memahami ker?? Korang, tolonglar bagitahu..

korang..ika nak minta izin boleh kalau kali nie ika buat entry agak...meluahkan perasaan kot..kalau boleh ika nak minta pendapat korang... ika cuma nak tahu, ika nie tak memahami ker BILA........

ika tahu dia nak menghadapi FINAL EXAM minggu depan, tapi ika tetap jugak mesej dia.. mengharap sangat dia balas..selagi dia tak balas, hati ika tak tenang.. IKA TAK MEMAHAMI DIA KE??

tapi 2 hari dia tak balas mesej ika..ika tunggu dia balas...berapa banyak ika bagi mesej langsung dia tak balas...at least kalau tak nak ika mesej, bagitahulah..1 mesej pun da cukup dah bagi ika... IKA TAK MEMAHAMI DIA KER??

ika tebalkan muka jugak tanya kawan dia bagaimana keadaan dia..ika bukan nak kacau,cuma nak tahu jer..kawannya bilang, dorang nak final,bagilah ruang utk dorang study.. kenapa ika rasa time tu terasa hati sangat?? ika tak patut kan rasa camtu... IKA TAK MEMAHAMI DIA KER??

tapi dia boleh balas mesej kawan ika, dia minta maaf kat kawan ika sebab tak balas mesej ika.. kenapa time tu ika rasa sedih sangat?? ika tak patut kan rasa sedih, sekurangnye dia boleh balas mesej..tapi bukan mesej ika.. ika tak patutkan terasa hati?? sekurangya hati ika dah tenang dapat tahu dia baik-baik je kan.mungkin kalau balas mesej ika nanti, dia tak dapat nak study elok-elok kan..tak pelah, ika terima....korang, ika tak memahami ker??

tapi kenapa bila dia mesej ika ucap selamat malam kat ika, ika jadi takut nak balas?? ika nak sangat balas, tapi ika takut..takut mesej ika nanti membuat dia tak boleh nak study..takut kehadiran ika nanti menganggu dia nak study..korang, bagitahulah, ika tak memahami dia ker??


ika rindu sangat kat dia......rindu sangat-sangat..




maaf, malunye entry ika kali nie sensitiv sikit..percayalah, ika tak berniat nak kongkong dia..tapi bila dah jadi camni, ika jdi takut..korang rasa, ika patut tak mendiamkan diri je sampai dia habis final?? ( 3 minggu tu, lamanye......takut tak tahan jer..)




p/s: esok nak balik UMP...tapi tak berani nak bagitahu dia...

11 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

erm..akk cukup tak suka org diamkan dri..

bgth.. snng citer..

takde syak wasngka/ kt terlalu risau nanti..

cik wanie Lovela (CWL) said...

fokus exam dulu sayang then baru cari dia,kalau dia tanya jawab u exam.lelaki kalau dia sayang kita dia wat kita tertunggu.akak penah alami mcm awak rasa.masa tu akak stpm.nasihat akak.kejar cita2 awak baru dia.ok syg!

Pendamba Mawar said...

hai susah jugak cam ni..

kadang2 ni la lelaki, mentang2 da memiliki diabaikan. final ke apa ke. itu blakang kira. tapi dia kalau xnk diganggu,antar la sekeping mesej. memang da byk sangat blaku cam ni.hurm.

fiQ'Ra said...

tak pe la ika.. sabar je tau,.. rindu tu prit.. ermm, mas tak pernah pulak afiq buat cmtu.. tp yg pnting, ika dah jd yg trbaik utk dia ;')

lain org, lain cara :)

ILA HonEyBuNNy said...

aloo3 ciannya..ika sabar ya..bukan tak memahami...mb dia pun bz nak pk exam neh...laki neh..dia lebih pntgkn hal2 dia dulu baru pk ttg awek....

nanti ika bawa berbncg dgn dia..cakap la..jangan diam begitu ja...kalau ila..akan mengamook n merajook btol2....biar dia tahu y dia salah n abaikan kita..ehheh

cik nAdyYa ツ said...

huhh ~
nie msty xpna b'jauhan knnn???
pndpt saye laki neh xsuke dgnggu waktu yg penting cm2..
s0o awk kene memhami die..
care saye .. saye sentiase fhmi boipren.. 2yg setiap ari kiteowg bahagia ..ingt ! jgn muda curagai die okee ;D

Diyana Ali said...

stop mesej dia, biar dia habiskan exam dia, then tgk dia ade selalu cari ika tak .kalau dia wish ,better ika balas je wish dia tp tak yah sesekali pon msg , biar dia yg cari kita : hehe

teha said...

eerrmm... ika sabar okey... :)

Woofer Storm said...

mgkn dia perlukan ketenangan...ermmmm


bgitau je,kalau rasa hati nak gtau..

..cik gugu.. said...

luahkn je kt dia~~

nelly said...

sabar ika .. adat bercinta ~