Oppss...sudah pandai pakai CONTACT LENS lar..comel tak??

Hola korang..rindunye ika kat korang tahu tak..korang rindu tak kat ika?? mesti tak rindu kan..sentap tahu tak ika..huu~

by the way, thnax pada yg sudi bagi pendapat pada entry ika sebelum ni.. terharu sangat..

so, alhamdulillah ika da selamat sampai UMP mlm tadi.. itu pun lepak kat Kampus Gambang dulu..petang nanti baru balik hostel ika kat Kampus Pekan..(panjang perjalanan ika taw). bukak belog je ade yg tag ika utk join segmen..nak join, tapi belum datang moodnye..PENAT...terharu sekali lagi sebab terasa belog ika ni ada juga yg ingat..malunye..

ok, tak mahu bebel panjang-panjang sebab lepas ni nak packing barang balik hostel kt PEKAN..berbalik pada tajuk entri ika kali nie..( la, baru nak mula ke?),

akhirnya,tercapai gak niat ika nak merasa pakai lens..ngee~~
ade yg nak bagi free je, rembat lar..thanx to adik Mr AR lar..dia yg bagi ika lens ni.1st time pakai memamng payah..itupun orang yg pakaikan.

"cuba mata kau tu jgn kelip-kelip !" asyik kena marah je ika masa dorang pakaikan.


no edit..muke serabut..ignorekan saje jerawat dan minyak dimuka..baru balik hangout..

see..cepat-cepat korang komen ..comel ke tidak???




p/s: jgn bagitahu Mr AR yg ika gedik pakai lens sebab dia tak bagi pun ika pakai lens..

28 comments:

Abg Stalker said...

haha..comel2! :) pp gebu tu..hee.da dpt pki kn?ok,pasni xpyh pki lg da.keinginan da tercapai.pki lens ni kne jaga betul2.klu x rosak mata nti dik.

cik wanie Lovela (CWL) said...

comeynya dia

cik ika said...

ala..pasni da ta ley kai ke??


baiklah abg ui~

Pendamba Mawar said...

jga2 la kalau da pakai lens..:) jgan nak nakal2

sarah mohamad said...

hehehe ofkos lah cooooomel! mata jadik booolat jek hehehe :D

cik ika said...

CWL : ngee..tq2..

Woofer Storm said...

tak reti pakai lens walaupun sy ranu..heheee

cik ika said...

PM : nk nkal gk..gn PM je.heheh

cik ika said...

sarah : terharu..hehhe

Nizam Ijam said...

comel2 :D

cik ika said...

woofer : ranu??

cik ika said...

nizam : ngee..mekasih2

budak penjara said...

pakai je spek ray ben..klu aku rimas kot pakai c.lens..hehe

yen(toka ziizokukuto) said...

huhuh :),,,kenapa apa yang akak cerita ni,,adik macam dah lama tahu je,,hehehehe,,,ops ,,jgn bocor rahsia hehehe

era kecik said...

err,, ta suka pakai contact lens~ wee~

nuyui a.k.a miss YUI said...

opss..xpernh pakai!

fiQ'Ra said...

ika, sakit tak pakai contact lens?

Ku Azhar said...

hehehe jgn pakai lens!! gitau MR AR!!! :P

Woofer Storm said...

asal tak update??bz ke??heheee

cik ika said...

budak penjara:hahah..untunglat ade speak uh~~

Zul Fattah said...

tomeynye.. hehe

cik ika said...

yen : kua topik..hahhaa

cik ika said...

yen : kua topik..hahhaa

cik ika said...

era : hehehe

cik ika said...

sis yui :pasni kai lar

cik ika said...

fiqra : sakit woo~~

cik ika said...

ku azhar : gtaw lar law berani..belasah aw..hahaha

ILA HonEyBuNNy said...

nak bgtau jugak si dia...ehhehhe

comeii..lau pakai lens mmg sedikit leh ubah penampilam kita lbh kiut..heeheh