HANGIN je rasa hati nie kalau ade yg tanye macam nii FLYING KICK mahu?


OK fine...selalu gak orang tanye ika soalan yg agak kuran pandai ni so ika pun jawab dgn agak kurang pandai gak la..sape suruh korang tanye soalan cepumas like that ( opss speaking pulak)


soalan cepumas yg buat rasa macam mahu bagi FLYING KICK je, bukan FLYING KISS okep !!








* Anda berader di stesen bas dan rakan anda ternampak sambil bertanya: “Tunggu bas ke?”
Anda harus menjawab: “Taklah aku tengah tunggu helikopter, lambat plak ari nie ye”
* Anda hendak pergi ke bilik mandi untuk mandi dan rakan sebilik anda bertanya: “Ko nak mandi ke?”
Jawab : “Taklah aku nak pi main lelayang kejap, ko nak join?
* Anda sedang menulis surat dan rakan anda menegur: “Aik? tulis surat nampak?”
Jawab :”Oh ye ke? aku tak prasan ah…tangan aku bergerak sendiri”
* Anda sedang makan nasik dan orang tegur: “Makan nasik?”
Jawab : ” Mata ko buta ke per? Kan aku tengah minum teh ais nie?”
* Anda baru pulang dari kerja dan jiran anda bertanyer: “Baru balik dari keje?”
Jawab : “Taklah, saya dari rumah, nak pi keje lah nie…opis saya dah pindah kat rumah..dan rumah saya dah pindah kat opis”
* Anda sedang sibuk buat kerja dan rakan sepejabat menegur: “Eh kau sibuk ke?”
Jawab : Takyah jawab, peratikan muker dia pastu kompang siket pipi dia.
* Anda sedang menonton tv ceriter melayu, rakan anda datang lalu bertanyer: “Eh citer melayu ke?”
Jawab : “Bukanlah, nie kan citer Otromen Taro menentang Raksaser dari Planet X…ko tunggu jap nanti otromen kuar”.








p/s : even share pun tapi kalau ade yg tanye ika camni memang respect habislah kat korang.

kredit : HYPO CHAN

12 comments:

Pendamba Mawar said...

hahaa..:P eh update entri baru ke..wakaka

Nizam Ijam said...

hehehhee.... best2 :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

hakhak..

ala, nak gurau manje pon xleh..muahahah..

fiQ'Ra said...

bagi tapak tgn sama dia... kui3

yen(toka ziizokukuto) said...

kak,,cuba akak,,bayangkan,,,kawan2 akak datang,,,tapi buat tak tau je,,,tak tego lansung,,buat bodo je,,apa akak rasa????walaupun soalan dia bodo,,,tapi tu sebenarnya,,tanda org tu perihatin,,,

cik ika said...

PM : lawak kn

cik ika said...

NIZAM : :)

cik ika said...

KAKA NUYU : HEHEHE..ley sje

cik ika said...

fiqra : baik betul.bg kaki tos.heheh

cik ika said...

yen : ok3 yen..thnx 4 advise

era kecik said...

he he he :D

Redbloodsnow said...

akak sgtttttttttttt sgtttttttttttt hangin dgn mana² mamat yg bagi soklan lapuk cam gitu....bengang kan

tp jwpn yg di cadangkan tu, mmg terbaik lah...hehe :D