JIWAKU PERGI, HATI INI BAGAI DI SIAT-SIAT bila bangun pagi tadi..

BANGUN pagi, menjadi kebiasaan ika bukak laptop apatahlagi memang da berniat mahu prepare utk presentation hari ini.. TETAPI.....




LAPTOP IKA..... black screen..tak keluar apa-apa pun..






















Kelam kabut ika tanye member-menber ika yang lebih pengalaman pasal laptop ni.. dan mostly say...

" beli laptop baru je la.."




serius ika nak menangis da sekarang ni..presentation pasrah, kuiz hancus..



mana ika nak carik duit beli laptop baru...now, hati ika dah dibawak pergi..

p/s: ika minta maaf, lepas ni ika jarang nak datang belog korang..

25 comments:

Pendamba Mawar said...

hidup tak lappy tu?atau sekadar screen je yang gelap?cuba antar kedai dulu..takut masalah screen led terbakar ke apa..:) jgan sedih2 taw..xmau la sedih2.senyum2

cik ika said...

dah ta buley nk senyum da ni..:(

..cik gugu.. said...

g kdai.. member penah jd cm tu.. motherboard pns..

nuyui a.k.a miss YUI said...

try tnya kedai..jgn terus beli lappy baru yer..

xpe2..akk tunggu kedtgn kamu dear..

era kecik said...

senyum ika,, senyum.. :)

ILA HonEyBuNNy said...

sabar ya ika...

cuba g baiki dulu......xmau sedih gini...

Woofer Storm said...

ciannya dia.sabar ye ika..btul kata PM kat atas tu,mgkn screen dia je yg hangus,kalau pasal tu mgkn ada harapan nak baik lagi..tapi kalau kos mahal beli baru lagi bagus..serius

snyum selalu^^

cik ika said...

cik gugu : ok..thnx..:)

cik ika said...

kaka : will miss u n ur belog..

cik ika said...

era : :)

cik ika said...

ila : tengs dear

cik ika said...

woofer : ala..kne beli bgus yg lemah je ce ni

Ini Kisah Tia said...

ce bawak gi kedai . jangan awal sangat pasrah tu ..

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

adus, dysha pn pnah jd mcm tu.. msa final project untk tesis lg.. last2 t'pksa gak bli laptop bru..

apik pehe said...

eh eh eh..tak semstinya la ika..tukar device jer..eee..pok dahi kang

teha said...

sabar yee cik ika :)

cik ika said...

tia : da thap sedey sgt..

cik ika said...

dysha : sedihnye kne tuka

cik ika said...

apik : kwn2 ckp kne tuka bwu da..

cik ika said...

teha : thnx dear

cik ika said...

teha : thnx dear

fae jamal said...

tamo la sedih2 k..;) pergi baiki dulu mana tau pas ni okey..;D

Nizam Ijam said...

window kot prob...pi format jer r..

dhiera said...

dulu pernah jadi macam ni. until now memang tak bukak2 pun~ tp ada mbe nak baiki, cuma tak bagi kt dia je lagi~

Redbloodsnow said...

cian dia. dah tak leh repair lg kan...terpaksa ler beli baru jawapnya