Alhamdulillah.dapat shawl free....

korang, entry ika utk CONTEST I'M BE PROUD TO BE MUSLIMAH telah terpilih as pemenang saguhati..even dapat saguhati pun tetap dikira menang gak kn3..bila dapat tahu no ika terpilih, meloncat habislah ika..oppss..kantoi pulak...terima kasih pada tuan penganjur,MAS telah sudi pilih entry ika.

so, dgn semangat berkobar-kobar, hari selasa hari tu, selepas kawan ika nak pergi ambil barang post dia,bagitahu nampak nama ika kat pejabat kolej kediaman, apalagi ika, cepat-cepat lar pergi pejabat..cek,punya cek..perasan jugak nama IKA KECIK..eh,sape lagi kat UMP nie name ika kecik selain ika,tak de orang lain..tengok pulak sape yg hantar..ouh yeah..barang yg ika order dari TRIPLE A SHOP akhirnya sampai jugak..happy sokmo..



ika dapat hadiah SHAWL SATIN..bestnye..reben tu pulak ika order dari TRIPLE A SHOP..comel kan3...ika ingat nak post gambar pakai shawl dgn reben tu, tapi tak study lagi tutorial shawl satin lagi..hehehe...

korang jeles tak??



p/s: esok balik rumah lagi.cuti seminggu..jgn lupakan ika taw !! ika sayang korang...

10 comments:

merahitujambu said...

nnt pakai bg laa gambar leh letak dlm fb

nuyui a.k.a miss YUI said...

hehe,cntik tu..

pakai tau..

fiQ'Ra said...

comel reben tuuu... nnt pakai ambil gmbar tau.. :)

p/s: sory tulisan mas mmg fail... afiq pun ckp tulisan cakar ayam :D

cik wanie Lovela (CWL) said...

fulamak shawl free

Juliet_iRa~" said...

tahniah!! bestnyaa..heee

nieysa:) said...

untunglaaa (:

yen(toka ziizokukuto) said...

huhu,,nak tgk akak terbelit belit,,mesti comel heheh

Hawa Ahmady said...

alaa...!! nak jugak..!!

jom join contest...

http://hawaahmady92.blogspot.com/2011/11/contest-apa-benda-tu-part-1.html

Diyana Ali said...

wah best kan ..hee :) jgn lupa pakai. cett

Pendamba Mawar said...

abg nak jugak..nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..:)

P/s:mana ada perli daq kecik ni.. daq kecik ni selalu tegur kan