Bila NOVEMBER tiba, aku Dalam Dilemma..

sudah masuk bulan NOVEMBER..sekejap je masa berlalu.pejam celik pejam celik bulan ni pun tiba...bulan ni memang buat ika dalam dilema..tapi bulan ni gak ika nanti-nantikan..mengapakah??




sebab birthday ika jatuh pada 9hb nie..so korang jgn lupa post hadiah besarbesar..nanti ika tana abang posmen, korang hantar ke tidak..kalau tak de, ika MERAJUK...

tapi nape lak ika dalam dilema ek sedangkan patutnye ika tak sabar menanti hari itu dtg...nak tahu? sebab...

keesokan harinya iaitu 10hb birthday Mr AR... (macam dah berjanji da kn, eceh )
so yg buat ika dlm dilema sekarang ni..minggu depan dah birthday dia..tapi ika dlm dilemma nak belikan hadiah apa utk dia..korang, tolong ika buat pilihan plishhhh~~


masa 1st year sambut birthday dgn dia ika bagi wallet je,ala murah je, biasalh budak sekolah mana ade duit sangat, tapi last year ika bagi baju berserta buat susprise party utk dia..pakat dgn budak rumah dia ajak dia pergi TELUK CEMPEDAK..tepat-tepat pukul 12tghmlm ika keluar dari batu sambil pegang kek..memang malu habis lar dia....tapi yg paling the best nye, main PERANG TEPUNG..kesian dia tapi ika pun kena gak sebab kate dorang birthday ika tak abes lagi...



alamak,terbebel pulak..patutnye ika minta pendapat korang..korang,tolonglah ika ye...ika dalam dilemma nak bagi hadiah ape utk dia ye...ni kre 6th year sambut birthday dia..tolonglar ika..tiap tahun pusing kepala pikir nak bagi hadiah the best for him..


p/s: nasib baik tahun ni birthday ika time cuti,kalau tidak jadi cam tahun lepas, kawan kelas pakat kenakan ika pakai tepung+telur !!!

9 comments:

Woofer Storm said...

bagi je benda yang menyenangkan hati dia..mungkin dgn masakan ika..hehe mungkin^^

fiQ'Ra said...

bg coklat box yg 35 cavity tu.. masa besday afiq, mas kasi coklat tu ;)

Pendamba Mawar said...

hurm.. motorsikal?kereta? takpu bagi rumah sebijik, insurans? pelaburan ker?

nuyui a.k.a miss YUI said...

coklat ok,cupcake..

xder mahal mana dear..

..cik gugu.. said...

jam tgn myb.. xpon masak je utk dia.. kompem dia terharu~

Ku Azhar said...

waaahhh sweetnye!!!! :)

apik pehe said...

aaa...bagi jer set beg dompet dengan tali pinggang untuk dia..takpon mminyak wangi...

cik wanie Lovela (CWL) said...

<2 sweet

fae jamal said...

sweetnyer..
bagi coklat or cupcake! ;)