Happy lagi..(:

Lama jugak ika tak menghupdate blog...cube tengok hari terakhir ika menghupdate blog..iaitu bersamaan hari khamis...seriusly sekarang ika memang malas nak hupdate blog.( sila babap ika sebab malas hupdate blog !)
hati kosong, kepala menjadi kering dgn idea....tapi ika tetap gak cari masa jejalan kat blog korang...
( sebenarnya line internet dala bilik tersangatlah lembap menyebabkan menjadi malas nek menghupdate)

kepada mereka yang tetibe ika jarang sudah jejalan kat blog korang, ika minta maaf...

ok, stop sudah mukahdimah ika..di saat ini ika still tak dapat pikir tajuk utk entri ika ini...

ika cuma nak cerita yg semalam ika jumpa Mr AR lagi..tapi sekarang sudah rindu~~
ah, ngade lah ika kan.

sebelum jumpa, ika sudah siap bagi amaran awal-awal JANGAN DATANG LAMBAT macam hari tu..sejam jugak tunggu sampai sakit punggung ika ni taw...baguslah, dia tak datang lambat tapi ada yang memusykilkan ika saat dia sampai bersama motor a.k.a bini dia...

" nape bakul motor dia cam kosong je ye ? "

saat dia memberhentikan motor dia...tetibe dia melemparkan senyuman kambing dia kepada ika..and ika tetibe menjerit jugaklah...

" MANA HELMET UNTUK IKA ?!! "

adeh, Mr AR boleh tertinggal helmet kat rumah dia.punyalah happy sebab dia datang cepat tapi boleh dia tinggalkan helmet dia..tak memasal ika kena tunggu dia lagi..argghhh !!

senyum dalam hati geram..hahaha

kali ini, kitaorang memang tak de aktiviti nak di buat..masing-masing kekeringan duit..al maklumlah student pinjaman PTPTN dan juga MARA...bajet keluar utk beli stok makanan yg sudah kehabisan di bilik...nak balik bas lambat lagi datang..so kitorang memang kering idea nak menghilangkan bosan..akhirnya Mr AR bawak pergi TELUK CEMPEDAK..


sampai sana, punyalah ramai pelancong asing yang datang..tapi yang kelakar bagi ika, dorang siap berjemur kat pantai cuma pakai baju dalam saja..wah terasa ika yang pergi oversea taw..

nak teropong mat salleh yg comel-comel..jgn bagitahu Mr AR!!

Semalam memang Mr AR asyik buli ika sampai ika speechless di buatnye..memang habis kena belasah je dgn ika semalam..

Motor sedang bergerak nii..percayalah !!!

ok fine, Mr AR memang tak betul gamaknye semalam..tengah bawak motor dia boleh ambil gambar dan ika dgn terujanya say PEACE !!!

oklah, sampai sini saja cerita ika...sudah rindu kat Mr AR..

p/s: nak cari masa lepas ni na join aktivtiti GF..

19 comments:

..cik gugu.. said...

wahhh jeles lah !!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe rajin rajin la update ye :)

Ezad Skytech said...

hee..jgn malas sgt update blog ye ika..heee~

> pic last tu betul motor tgh bergerak snap pic tu..hee~

mohd hafis said...

huhu

CekbOlat-bOlat said...

PEACE dicelahan ketiak Mr.Ar =..=

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha,kelakar tgk gmbr last.

chemay said...

comel je korang ni!!

cIk JanNah said...

wah..sempat lgi bergambar yea ika :)

Noraim said...

untungla org tu happy. hihi.

msredcheesecake said...

Tengah merempit pun sempat snap2 g.... Bebaik...nanti jatuh...

cik mun said...

seronok yer die dpt date..hehehe

AdiaLuze said...

Assalammualaikum ...

Hmmm ... Dah kena kawin dah ni .. Angau je kejenya ... Huhuhuu

kai said...

ala comelnye dia pakai helmet...

nurul diana said...

amboii comelnyeee :)

kay_are said...

happening betul.. semoga bahagia selamanye ye =)

Hanie Dew said...

tak pernah pegi teluk cempedak. >.<

comel je Mr AR ko kan bawak moto sambil tgkap gambar kang jalan depan tak nampak pulok. take care ika.

H.S said...

hahaha excited nak datang awal sampai terlupa helmet.

teluk cempedak :D

foreigners biasanya tak faham budaya kita.tu lah jadi gitu yang diorg pakai yang luar biasa tu.hahaha

Woofer Storm said...

ajak la sy p teluk cempedak..ehee

~untunglah orang bhgia^^eehehee

Juliet_iRa~" said...

wahh sakan berdating ea..hee

last year akk pnh dtg ump sbb ehem2 akk blaja kat sn..;p..tp malangnya xsmpt g TC,,ahaha....kitaorang g cherating, balok je..pastu g ecm..hee ;p