Bawak Diri ??

dah lama betul ika tak hupdate blog, jejalan kat belog korang yg ika disayangi ni...

ika bawak diri ke???
sampai nak berhenti berblogging??

kenapa..mengapa...

 
jangan gosip bukan-bukan ye..ika ni bukan artis pun..tak perlu nak gosip-gosip ni..hehehe( bajet pulak)
actually ika still mencari penawar penyakit M ni..otak ada je benda nak cerita tapi penyakit M ika ni  dah peringkat yg boleh dianggap parah..


bab nak berhenti blogging itu tidaklah sampai niatnte( mak ui berterabur ayat aku, sedih cikgu bm ika)
tapi sebenar-benarnye....
notebook ika kat Mr AR ..dia pegang dah hampir 2 minggu disebabkan ika sekarang dah jadi seorang usahawan yg berjawa..mernternak virus.Mr AR tolong bunuh segala virus yg ika dah usahakan itu.arghh..sakit-sakit..hidup tanpa notebook memang susah bila duduk kat U ni...terpaksa tebalkan muka pinjam laptop kawan utk buat assignment..bukan tak mahu jumpa Mr AR tapi dia sedang menghadapi FINAL EXAM..tak mahu kacau dia..baik kan ika..heheheh..( nak buat alasan jumpa dia sebarnya bila dah bagi notebook ika tu..)

so, bukan bermakna ika bawak diri sampai tak mahu berblogging dah..sayang woo belog pinki ika ni..
nanti dah dapat balik notebook ika tu, confirm penyakit M ika terubat..hee~~



p/s: motif letak gambar ni ?? hahahha

18 comments:

CekbOlat-bOlat said...

bolat tgh buat2 sibuk dgn aktviti orientasi.. ekekkeke

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,xpe..ramai sbr menanti tu.

Ezad Skytech said...

hee...patut la lama tak update blog ye ika...hee..

> byk sgt ke virus yg ika ternak tu? heee~

ascil.punye.lah said...

penyakit M ni memang slalu berlaku pon.bukan dekat ika je,kita pon.ish jom pergi rawat penyakit nih! ^^

eMMe said...

berkorban apa saja kan Ika... nak wat camner... sayang En AR kan... hope dia dpt gud result final exam nnt...

Norlida Ramli said...

hehe..ptt la lama sunyi sepi :D
jgn leleama ye? rndu kwn2 blogger :D

cinta siswi said...

alolo.. siswi pun same.. M jgk tp lebih pd busy dgn assignment..nk final lg..hehe

Woofer Storm said...

jgn la mlas2,,ika beli je laptop baru..ehehee

::CIK LYNN:: said...

cik lynn pn pnah rs cmna pnjam lptop kwn...sgan suma ada...nk on9 pn rs xbes...huhu

J.Syazwana said...

memang tension kalau laptop banyak virus. hehehe

Nelly The Strange said...

miss u ika
:)

ஜ miss klanika ஜ said...

memang tak best bila masa perlu pinjam meminjam nie. huhu

chemay said...

nanti sambung berbelog lagi yaa sayanggg
:)

fieha said...

kak pon jrg2 dh update blog skrg ni..bz ngan praktikal :)

Bulan Syurga Firdausi said...

motif cz kucing tu comel heeee ooo mcm tu ke xpe smga mudah urusan e gudluck! ;)

..cik gugu.. said...

ika mmg ska jd penternak yg berjaya kan . hahaha

Hafizin Jamil said...

macam mana nak bawak diri sendiri??haah

Ieyza Afieyna said...

hello2.. lama x singgah cnie.. hehe