Dapat beli handphone baru hasil bisnes topup

IKA beli handphone baru lagi..tiap-tiap sem tukaq hp je..adeh..sakit-sakit...tapi kali ni ada alasan ye..hp sony ka yg lama ika bagi emak ika guna..so, kira alasan la tu beli hp baru la kan..alasan cam mintak kaki je..hehehe..

niat di hati nak beli COLBY SAMSUNG PINK colour..dah siap usha da sebelum balik banting.....






at the end ika beli SONY ERICSSON WT13i yang berwarna pink..harga pun boleh tahan..tapi ika tersilap langkah dan terlebih bajet sikit..huu~~~ hrga hp ika beli ni kire still promotion kot..err..memang blur..sudahlah tak pandai tawaq menawar...
ika beli dgn harga RM315 termasuk memory 4 gig dan screen protector..
BERBALOI tak korang??

function not bad la.hampir sama cam colby jugak..Mr AR pun lebih mencadangkan amek sony dr samsung..hukhukhuk...so, ika pown beli la..sekarang still dalam mood belajar guna hp touch ni..memandangkan ika ni kan brutal...

kata tak de duit, tapi boleh pulak beli hp baru ye...ok fine sentap jap..hahaha..ika beli hasil dr jualan topup dan downline ika..peace...so, berminat nak tambah duit poket sikit tak?? 
jomlah join jual topup dengan ika..

36 comments:

CekbOlat-bOlat said...

untunglah pkai taj sekerin.. bolat pkai hnset tojlait je

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..rezeki tu..

saharinasaharudin said...

comelnyee.color pink plak tu :D

kim heeruul said...

jgn menyesal guna fon touch2 nie.
nnti time nak rply text gua pasti,mesti lu akan rasa geram. =)

Rtp Farra Arisha said...

hope you happy using it. :)

IbuQalief said...

bestla dpt tukar hp baru..semoga lagi berjaya bisnes tu =)

..cik gugu.. said...

nokia touch sy letak hujung ktil je .. huhu time mula2 nk beli beria je .. ble da dpt bosan plak ;)

Izzah Ab Aziz said...

tukar2 phone mmg best lagi2 dgn hasil kerja kite sendiri. :)
peace!

Ezad Skytech said...

wahhh...tukar phone ye ika..(^^,)
prefer sony lagi dari samsung kan..hee~

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

alhamdulliah dah rezeki khen
ai loikeee pink color

uncHa said...

menarik :)

Boni JLL3 said...

eh.. comelnyer phone ni

iyka syafika said...

wah..tahniah dear.dpt beli dgn duet hsil titik jari peluh sndri.hihihi

aReLaN said...

alhamdulillah rezeki dari bisnes kan.hehehe..mana tau kot2 pasni leh beli ipad ke apa kan.

najmi^^ said...

hebat..bnyk tol untungnyer xD

Zakaria's daughter said...

eh apa kene mengena brutal dgn touch screen? lalala

AdiaLuze said...

Assalammualikum ...

Cutenye tepon .. Rega pun reasonable.

Biasala tu ... Sementara masa solo n ada rezki sikit nih ...

Sok2 kalau dah kawin n ada anak, dah tak sempat nak pk utk tuko2 tepon ni ^^ ..

ain vanilla said...

coemy tepon . nice one . :) sesuai untuk cik ika ..

Myra Azraff said...

bestnya...hehehe

teha said...

syok laa.. die ade henpon baru :)

J.Syazwana said...

comel gak hp ni. apesal tak pernah taw. huk huk. harga pon macam berbaloi. bape besar hp ni? kalau compare dengan galaxy young?

Woofer Storm said...

sempat promote lagi ea?hehee belik hp tuk sy juga..hahaaa

Shima Yahya said...

awwww jelly >.<

NadyaBubble said...

Comelnya, pink pulak tu :D

cinta siswi said...

mcm pone kite la..hikhik.. siswi pnye wrne putih oren..hohoho... dh murah ke?? siswi beli rm350---8gig..huu

Ini Kisah Tia said...

ee best dapat tukaq hp . Tia ne dah berapa taon tak ganti lagi .. hehe . btw , dah sayang dekat hp ne .. lepas 3 hari baru habis charge .. sure jimat :D

O CIKTEDDY said...

wah..bisnes berjaya nih =D

teyn teyn said...

kite .. kalo dh minat pink , smua nak pink.hehe

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

tak pandai sangat pasal telefon.
kalau beli pun jarang sekali.
banyak waris dari adik tak pun kakak je. hehe... ^^

kay_are said...

uishh.. touch screen tu... mesti best tambah puas ati kan beli guna duit sendiri.. bagus2 =)

Norlida Ramli said...

wah terbaik dr ladang la dpt bli hp ngn hasil titik peluh sndri :)

cantik hp sony tu :)

mcm best je..cmna nk mula bisnes tu ika ?

Myra Jay said...

Adik MJ jual topup gak, tapi belum nampak hasilnya lagi ;)

tiefazatie said...

bagusnya..best tue!hee..

CiK FizA said...

wahh. bestnya ! congrats dear :)

raja ungu said...

salam..ika saya nak tnya bleh? saya baru beli hanfon wt13i ni semalam..mcm na nak masuk file maneger dia? pening ni

raja ungu said...

salam..ika..saya baru beli hanfon model wt13i ni semalam..macam na nak masuk file maneger dia?