Renovate Blog..

Sempena Hari Pekerja yang sepatutnya dok lengang je almaklum cuti, ika pulak buat kerja...bosan punya pasal..orang dok sibuk bercuti, ika bekerja..hee..bajet la sangat..

tetube rasa cam nak renovate blog ika..nak tukar selera..dah lama tak mencantikkan blog..almaklumlah buzy sepanjang masa..nak blogwalking pun tak sempat..

so dah lama tak buat renovate dah jadi kaku dah nak renovate..huhu..malu pulak bila tengok blog sekarang cantik-cantik dibandingkan dengan blog ika..tapi ika sayang blog ika taw..

err, tak mahu cakap banyak-banyak, sebab nak tolong renovate blog kawan yang baru belajar berblogging..bukan sorang pulak tu yang nak direnovate blognye..tak pe lah kawan punya pasal..

kalau ada lagi yang kekurangan pada blog ika SILA BAGITAHU ye...
rasa still tak puas hati..






p/s: lepas ni nak carik masa utk tukar header pulak..

24 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ika...sealmat bercuti gak.
Pandai Ika nk renovate blog..k.atie xbape gheti..tu sbbnya k.atie 'serahkn' kpd pakar jer :D

syafiqakarim said...

selamat bcuti.
pasni blog kite lak.kahkah

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok dear..coz kamu pndai edit mcm2..untung2..

Arol Mubin said...

Rajinnya tolong edit blog kawan2. Bagus! Tak payah edit2 lagi, dah molek dah blog nie. :)

ctm said...

cute blog ni :)

Sarah Mohd Saleh said...

okee jer blog ni afte direnovateee ;D

nurul diana said...

slmat brcuti akk , amboiii rajinnye nk renovate hehehe

Ezad Skytech said...

hee...rajin betul renovate blog ye...ezad da lama tak renovate blog ni...malas..hee~

Woofer Storm said...

pndai renovate ye?tolong buat tuk kita sekali..boleh?ehheee

Woofer Storm said...

pndai renovate ye?tolong buat tuk kita sekali..boleh?ehheee

Norlida Ramli said...

slmt hari pkerja =)
rjnnya dia nk renovate ..tp dh cntik comel dh ika =)

header pun dh cntik simple..xyah tuka pun xpe =D

chemay said...

comey dah belog diaaaaa
<3

Diyana Ali said...

cantik laa blog . cmne nk buat border wrne itam kat luar tu ?

Ieyza Afieyna said...

cntik2..;) dulu ieyza pkai background ni la.. hehe

eyqa amin said...

kemain rajin ag yer nk edit2 nie...

Nelly The Strange said...

comel blog .
:)

J.Syazwana said...

woot woot rajin gilos renovatekan blog orang. hehehe

teha said...

suke background.. nmpk lembut jee :)

kay_are said...

rajin2.. renovate blog.. kalau nak kire2.. baru 4 kali dalam 2 tahun.. malas!

AdiaLuze said...

Assalammualaikum ...

Dah comey dah blog ni .. Cuma header je kot yang kena direnovatekan .. Heheee

Myra Jay said...

Pandai renovate sendiri, kalau MJ, hampehhh tak reti-angkat bendera putih ;)

Nisa Greennnpanda said...

kawaii la blog ika.. ^_^

fiQ'Ra said...

ermm, semua dah ok sayang.. if rasa nak try sumtin yg baru.. try guna tema warna gelap :)

^^eKaTiKaH^^ said...

dah cute pun blog nie. tkpe, improve sikit-sikit. hehe.. btw, cumel sudah ^^