Pelajar UMP lemas... Takziah..

KUANTAN: Mayat pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP), Ang Kent Chin, 21, yang lemas selepas dihanyutkan air ketika mandi di kawasan perkelahan Air Terjun Bekelah dekat Gambang ditemui malam semalam. 

Mayat ditemui kira-kira jam 7.17 malam di kawasan terbabit tetapi hanya dapat dikeluarkan kira-kira 10 pagi tadi dengan menggunakan helikopter polis.
Pegawai Perhubungan Awam Bomba dan Penyelamat Pahang, Anuar Hassan, berkata usaha mengeluarkan mayat mangsa terpaksa ditangguhkan sehingga pagi tadi berikutan keadaan cuaca yang gelap dan hujan lebat.
Mayat pelajar yang berasal dari Johor Bahru itu kemudiannya dibawa ke Hospital Tengku Ampuan Afzan, Kuantan. 

Difahamkan mangsa bersama rakan-rakannya pergi ke kawasan perkelahan itu untuk melakukan aktiviti kegiatan kokurikulum mereka. - BERNAMA 


Takziah utk keluarga mangsa..


ok, maaf sebab terlambat menghupdate story pasal ni...tapi tetap ika nak kongsikan sebab pelajar yang lemas tu kire student junior tahun 1 kejuruteraan Elektrik..


p/s: alamat lepas ni tak pergilah air terjun kat situ..

22 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

takziah..

♥ farhana ♥ said...

smoga rohnye diletakkan dlm golongan yang beriman..aminn

kura said...

dia tak pakai lifejacket :0

Norlida Ramli said...

kt mn sekalipun..
berhati2 ok..
sekarang ni kejadian mcm ni x kira tempat atau masa...

Abg Stalker said...

bahaya mandi manda luar dr toilet ni.takziah..

AdiaLuze said...

Assalammualaikum ...

Hmmm .. Time2 hujan ni memang bahaya kot nak gi air terjun .. Gerun !! Huhuu

sissyira said...

salam

takziah...

Ieyza Afieyna said...

takziah..

Rtp Farra Arisha said...

to me, waterfall is the best-picnic-spot! but at the same time, we need to be careful mandi-manda di kawasan air terjun karena sebarang kemungkinan boleh berlaku.

takziah...

Noraim said...

takziah, takutnya kalau lemas ni.

Nisa Greennnpanda said...

takziah utk famly arwah..

uncHa said...

takziah.... :)

reenapple said...

takziah... komfom lepas ni tak p tempattu.. kikiki

fierul said...

al-fatihah
takziah ..

Iffah Afeefah said...

dah ajal maybe

al fatihah

Ezad Skytech said...

takziah...

> mmg kena lebih hati2 kalau nak mandi manda skrg ni...

CekbOlat-bOlat said...

klau dh ajal, tgh tidur pun boleh.. klau gitu takyah tidur eh? ekekekke

semoga arwah ditempatkan dlm golongan org yg beriman..

cinta siswi said...

hati2 dear.. takziah..

#that's why abah siswi xbg pergi tmpat2 gitu..

tiefazatie said...

takziah buat keluarga mendiang..

EruzuLiyana said...

alfatihah. mati xmengenal usia :')

kay_are said...

takziah pada keluarga mangsa.. bahaye ade di mane2 kan..

fiQ'Ra said...

ermm... takziah........