Minat anime FAIRYTAIL.

Pernah dengar anime Fairy Tail tak ?? mesti korang ingat cerita barbie kan..almaklumlah namayna fairy tail..comel je dengar..tapi sebenarnya cerita pasal lawan-lawan gak..macam cerita DRAGON BALL gak lah..hee~


sekarang ni ika dah tengok sampai episod 119..agak addicted jugak pada cerita ni..masa makan kena tengok kalau tak rasa macam kurang je sedap time makan tu..hehehe..

ingat perepuan tak layan ye cerita anime ni..ada seorang akak ni lagi power tau..download segala anime yang ada..memang peminat kipas susah matilah beliau pada anime..

sebab apa ika tminat pada anime ye??
ika pun tak tahu nak cakap, tapi bila tengok memang best lah..bukan setakat lawan-lawan je ye, ada gak diselitkan unsur-unsur lawak dalam anime ni..tu yang buat ika makin seronok tengok..

ika paling suka watak JUVIA..pada mulanya watak Juvia tu jahat, tapi bila dah berjumpa dengan GRAY, Juvia jatuh cinta cinta hingga sanggup menyertai fairy tail..memang comel lah watak dia..dia sanggup buat apa saja demi Gray..selalu membayangkan dia dan Gray bersama..

di samping itu, ika rasa kagum pada pelukis, pencipta cerita anime ni dan anime-anime lain di jepun sebab mereka mampu buat anime ni sampai beratus-ratus episod..ingat senang ke nak lukis kartun ni..

so, ada tak antara korang yang berminat dengan anime? ada geng lah..hehehe


p/s: Running Man tetap dihati..

30 comments:

Cik Icha Mnz said...

best nie cite.. da tgok dr episode 1 sampai episod 119.. hehe..^_^

Zaf98 said...

akak!!! yeahh!!! same!!! kite geng!!! saya pun suka teng0k cite fairy tail ni! hahaa! memang jarang jumpa pempuan suka anime ni. kakak saya, d0nl0d banyak anime dlm lapt0p dia~ saya dgn kakak saya, memang kamceng ah!

saya pun suka gray~ naknak bila dia bukak baju~ heheheheee~ <3

kocix! said...

perghh org atas ni tgk smpi 119..

aku x suke anime tp aq saje nk mengomen! hahha

Norlida Ramli said...

hehe..
mula2 igt cite barbie jgk..hukhuk
rupanya lwn2..hehe

Cik Icha Mnz said...

hahax.. adQ akak y beli cd nye dr episode 1-119.. akak ape g join la tgok..^_^

MeeRole said...

aku layan naruto je..haha

Kazen said...

cube tgok kartun n bace komik tp still xminat gak...haha pelik tul

Entri terkini Kazen >>> "Segmen: Kau Blogger Ku Blogger"

msredcheesecake said...

Akak pon suka layan anime... Masa muda2 dulu rajin layan tapi skang ni tak sempat nak ikut dah....

Woofer Storm said...

minat dragon ball n naruto..ehhehe

zOeY zAu YaH said...

bila tgk anime boleh ketagih woo tp comel dan best kan.

kay_are said...

aku lagi minat kat cite rave, tapi tak pernah tengok pun -_- cite fairy tail ni aku tengok pun best, tapi nak tunggu die habis tu yang lemah tu.. sekarang aku lagi suka inazuma eleven! ^^

sikecikyangcomel said...

suka kartun jugak!

Abg Stalker said...

abg x minat =.= dr kecik x brp nk layan.spongebob layan la. :D

fiQ'Ra said...

teringat cerita sailor moon.. hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

lama dh tak tgk citer cmni..huhu

Bulan Syurga Firdausi said...

skrg memg da lame x layan anime ni....x sempat da....rindu pulak nk lepak dpn tv tgk anime naruto dragon ball cm dlu2..

Ieyza Afieyna said...

xpernah tgk.. xminat sgt citer ala2 anime nie.. hehe ..

doremon suka la.. hik3

Selendang Merah said...

sm minta gak layan cerita anime nie bast..selain cte nie byk gak cte lain yg anime sm tengok...:))

ejulz said...

layan dragon ball je.. hehe

tiefazatie said...

haha..kte layan je kot..hee

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

xminat pon ngan kartun ne.. hehe

Nyamuk Terbang said...

xlrt nk layan sbb byk sgt episod

reenapple said...

errr.. aku anime3 ni jarang aku layan. aku layan kartun je.. hehe

cinta siswi said...

siswi da matured.. xtgk cite2 cmnie..hahahaha..

#siswi layan running man je..huihui

Ezad Skytech said...

hee...belum start tengok lagi Fairy Tail ni..kena tgk dari episod 1 ni..hee~

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

x pernah layang anime mcm ni pung...nangesss rasa mcm tua sgt hahaha

J.Syazwana said...

tak reti nak tengok anime. huhuhuhu

syakirah izwanie said...

Best cite ni. Suka layan kat Animax :)

^^eKaTiKaH^^ said...

dah lame tak tengok cite kartun mcm nie.. best memang best.. cume mase tu takde.. hehe :D

kim heeruul said...

blom berkesempatan lg nak tgk cite nie...