Stress semata-mata daftar subjek.

hari ini, bangun awal pagi, seawal pukul 4 pagi semata-mata untuk mendaftar subjek sem depan walaupun register subjek di jangka buka pada pukul 6pagi..

COUNTDOWN sebelum pukul 6..

10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

bukak laman web UMP
Enter number id : EA10001
Password : ........

"NO DATA RECEIVED"


memang asyik tak dapat nak masuk jelah laman web UMP tadi..dah semua dok sibuk nak daftar kan..line jadi buzy..then mulalah pagi tu wall facebok dipenuhi  kata-kata ketidakpuasan olah student UMP termasuk ika jugak...

arghh STRESS bak kata Gary !!


 memang rasa nak campak je meja tadi. rasa macam main game je..asyik dok klik je UMP REGISTRATION... tapi masuknye asik tak dapat je..mengalahkan main DOTA..huh !


so at the end, pukul 8 lebih tadi pertarungan antara kami sudah selesai...memang sakit gak lah nak daftar subjek je..



tu dia subjek ika untuk sem depan..fuh..17 jam kredit, 5 paper final..memang sakitlah ika sem depan..tak boleh main-main da...



p/s : excited daftar subjek, tapi pergi kelasnya nanti malas.. T___T

16 comments:

Noraim said...

betul tu, ramai budak ump mengeluh pg td. hikhik.

ZWAN SABRI said...

HAHA.. Biasala tuu.. btw, nanti bila dh abes study, confirm rindu zaman nk register sbjek nii.. :)

O CIKTEDDY said...

perghhh!huhu
eh2 kak ika,cik pon nak masuk ump gak bulan 6 nnti ^^

Sarah Mohd Saleh said...

bwk btnang sygggg.hihi

mizzkechique said...

sabaq...

Nyamuk Terbang said...

stress truk ni

Ieyza Afieyna said...

ala sian nye.. sistem down la tu.. hehe.. sabar2..

aleen aiden said...

mak aih, bangun pukul 4pagi sbb nak daftar subjek. woahhhhh. kalau alin try xlepas2 mesti dah stres gila. hu3

kocix! said...

hahhaa sian..uitm pon msalah jgk dafta subjek..

bese lettew..

teha said...

xbole mls2.. hahaha !

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,mcm2 ea..

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,mcm2 ea..

..cik gugu.. said...

daftar sdri meyh ? lau gugu lec daftarkan . hehehe

kim heeruul said...

kalau nak tgk result lg sakit hatiii..

Cinta Misteri said...

Mmg bleh giler jd nyer lh. Samalah ngan CiM, every sem mcm ni kelam kelib0t

^^eKaTiKaH^^ said...

memang gile jadinya kalau mcm nie kan? sabau je la.. hihi