Happy Birthday My Little Sis..

Fuhh..seriusly dari minggu lepas ika buzy..sampai kelupaan pada blog..maaf ye blog ku sayang..ini pun curik-curik masa hupdate sekejap, sebab lepas ni nak buat assignment dan report yang melambak..belum lagi study untuk test yang akan menjelma..argghh!!
nanti dah releks sikit ika blogwalking blog korang ye..

#padan muka dengan ika.. 

ok, berbalik pada tajuk entri ika..today my little sis birthday..NUR FARA WAHEEDA...yang ke 8 tahun..tak sangka umur adik ika dah 8 tahun..dah besaq rupanya adik ika sorang ni..tapi kecik je..tengoklah akaknye kan..hehehe..


Happy Birthday wada..
Akak sayang wada biarpun nakal sangat.
tunggu akak balik nanti akak belikan hadiah utk adik akak yang comel ni..

p/s: sila jangan lebih comel dari akak ye wada..hehe~~

9 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari lhir adik..comel dia!

ain vanilla said...

happy birthday wada . ^^

ctm said...

Happy Birthday utk adik Ika :)

Kazen said...

Selamat hari lahir buat adik semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki

Entri Terkini Kazen >> Follow 100 Blog Part 3

fiQ'Ra said...

happy birthday adik yg comel.. mcm kakak dia comel <3

chemay said...

happy birthday adik ikaaa
<3

cinta siswi said...

olo tomey2.. kecik mcm kakak dia..huuu

AdiaLuze said...

Assalammualaikum ..

Lamanya tak datang sini Hmmmphh .. Almaklumla. Mencari semangat diri yang hilang katakan .. Ahakss ..

Alololololo .. Comeynyeeee adik Ika nih. Agak2 leh lagi comey dari kakaknya ker? Thehehehe .. Apapun, ucapkan epi besday la kat dia yeee :)

kay_are said...

ni wada yang masuk bintang kecil tu eh? =P hepi belated besday wada.. sile lebih cun dari akak bile dah beso nanti..