Lapang sudah sikit hati ini.

Kali last ika menghupdate blog waktu birthday adik kesayangan ika..itupun tak sempat nak blogwalking kat blog korang yang ika rindui...

actually, bukan ika tak mahu menghupdate blog bagan.. tapi kerana kesuntukan masa dan kesibukan yang bermaharajalela dua tga minggu yang lepas..assignment, project test datang sekali gus memang membuat ika jadi seperti orang tak betul je..tambahan pulak jenis yang buat last minit memey padanlah muka ika kan..

so, minggu depan dah start study week da..test pun dah abes, cuma projeck je yang tak siap lagi so terpaksa menganggu minggu study eek ika..argghh stress..belum tambah lagi masalah lain...

hidup tanpa masalah seperti makanan tak letak garam kan..




so, now alhamdulillah..yang penting test semua dah abes..MERDEKA PART ONE..



p/s: semalam leher sakit gla akibat salah tidur..jawab test dengan kepala senget..

19 comments:

eintan nurfuzie said...

MERDEKA2!

nuyui a.k.a miss YUI said...

bz seorg pelajar beginila dear..

Noraim said...

test dah habis n gud luck utk final. hee.

Norlida Ramli said...

wah best2 dh abes test..
hehe..
jom bw =)

Fakhrul Haiyin said...

haha. student kann. biasa laa. tp sy lom rasa lg amcm dkt Uni nnt. hehe. XD btw, goodluck kak..

M Fizan said...

only students know how hard to be u. and i know. have a good rest. mesti tak sabar tunggu cuti sem kan :D

Ieyza Afieyna said...

alhamdulillah :)

Bulan Syurga Firdausi said...

sian awk..xpe ujian Allah mgkin Allah nk bg result cemerlang siape tahu ;)

AdiaLuze said...

Assalammualaikum ..

Biasalah dik student ... Mesti punya stress dengan test, study dan assignment bagai .. Tapi, percayalah bahawa stress bila dah bekerja lagi la mencabar ... Hmmmphhh

msredcheesecake said...

baru abes test je pas ni exam... heeee

kay_are said...

hmm.. test dah beres tapi minggu study week baru start?? erti nye ape kah? exam tak start lagi r kan? confuse @.@

Juliet_iRa~" said...

hehee biasala tu..kerja mmg sentiasa tak siap..hee..student kan..;p

good luck n all the best k ika..:)

Juliet_iRa~" said...

hehee biasala tu..kerja mmg sentiasa tak siap..hee..student kan..;p

good luck n all the best k ika..:)

Cik Jannah said...

yeay!! merdeka. kalau time study lepas exam la paling dinanti. hehee

O CIKTEDDY said...

Alhamdulillah.. ^^

Woofer Storm said...

normal kehidupan seorang pelajar..apapun gud luck untuk harungi hari yang mendatang^^

Woofer Storm said...

normal kehidupan seorang pelajar..apapun gud luck untuk harungi hari yang mendatang^^

^^eKaTiKaH^^ said...

merdeka merdeka.. yeah! alhamdulillah, takde la stress lagi ^^

~SaL IjOu~ said...

lega bila da lepas sikit,kan..kuatkan semangat utk terus merempuh cabaran mendatang~ ^^