Final Exam Mood.

adeh..adeh..adeh..kasian blog ika..dah lama ika tak berhupdate ye..mesti ada yang lupakan ika..oh sadisnya..



actually, ika sekarang dalam mood STUDY WEEK..apakah itu study week?? blurr sebentar sebab study week ika dok sibuk siapkan projek dan presentation..grrr....and yang paling penting ika dah download banyak movie sampai notebook ika dah full..hahaha..sebab tu la ika kelupaan nak menghupdate blog..


opps..sentap jap..muahaha..betol la tu..ika study sambil movie terbuka, tangan pegang handphone, beronline lagi..memang boleh menang anugerah ni kan kan..

prinsip ika senang je kalau belajar..tak boleh nak stress sangat..kalau tak dapat jawab soalan tu, sila tukar soalan lain supaya tak menyerabutkan kepala anda..wink..wink..(sila jangan ikut cara saya belajar ye)



standardlah student macam gambar kat atas ni kan..baik korang mengaku cepat sebelum saya cubit..kih..kih..kih..


merepek sudah ika di sebabkan ika bangun pukul 4 pagi tadi, study sambil berkarakoe ni lah jadi ika..hahahaha..dah, stop merepek..lama tak menulis kat blog, so gaya penulisan pun rasanya setaraf dengan budak tadika..adesh !


ika akan mula paper pada 5hb June nanti..paper STATISTICS.. ( sedih tak nampak dah A utk paper ni )
7hb paper SIGNAL AND NETWORK ( manyak susah..)
14hb paper EMT ( lagi blurr)

so, wish me luck ye..




p/s: ada masa ika blogwalking blog korang ye..>.<

22 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck 4 ur final exam dear.. =)

Sarah Mohd Saleh said...

good luckkk dear ;D

saharinasaharudin said...

good luck exam ika syg!do the best :D

Eyda Dania said...

gud luck yee...

prinsip kite..jgn pksa otak..klu xleh trime..baek xpyh bce..hahaha..jgn tiru gk..

SaddLone said...

minggu stdy week minggu honeymoon rite? kahkah

Munnafendy said...

haha gudluck ika! =D

Gen2Merah said...

wahhh dah nak exam ya.. semoga berjaya ya Ika.. jangan selalu sangat study last minit... nanti kena simptom insomnia macam saya.. hehehe...

Buat yang terbaik yaa.. moga kekal Lulus hendaknya.. amin (",)

ctm said...

gudluck :)

♥ Nana BamBam ♥ said...

semoga dapat result cemerlang ye :) amin

Sayidah Nafisah Ruslan said...

gudlak ika!
nak jawap exam pun jangan stress2 ok..hehe

Scha Lalala said...

gudluck akak! all the best eh ;) scha pon kalau belajar cmtu gak la, dgn hp, laptop, bukan nma study pn rsenye,tah berkesan ke tidak. haha ;)

MeeRole said...

Gud luck ika..

Nelly The Strange said...

good luck dear comel !!

Yan Saflina said...

Gud luck girl!..basha!

SYAH'IZZAT said...

gudluck exam :)

kay_are said...

tu yang pelik tu study weeks tapi bz ngan project.. tak ke takleh fokus study.. tapi setuju! study takleh nak stress2 ape pun gudluck!

Nyamuk Terbang said...

gudluck yooo

fiQRa said...

gud luck tau ika ;)

AdiaLuze said...

Assalammaualaikum ..

Dulu akak masa study, asal matapelajaran yang melibatkan kira-kira je kena dengar walkman. Barulah otak lebih teransang untuk paham ... Tak tahu kenapa .. hmmm

..cik gugu.. said...

wish u luck dear .. sempat lg ary ni tgk madagascar eh ..

teha said...

gudluck dear :)

~SaL IjOu~ said...

Allah bersama kamu~ =)