Balik rumah !!

Dengan berakhirnya paper Electromagnetic Field semalam, maka dengan itu saya istiharkan exam is OVER !!!



YAHOOO !!!
MMERDEKA..MEDEKA...

barulah terasa lapang dada ni, kepala ni pun tak rasa dah nak meletup..
HOW EXAM?? 
jangan di tanya buat masa ini..mood sekarang ni adalah mood merdeka..mood holiday...


Banyak story yang ika nak ceritakan sepanjang ika tak menghupdate blog.. tapi apakan daya, tak sempat nak  menghupdate pun..biarpun ada masa online..kesian blog ika ni kan..i m so sorry sayang.. so, yang boleh ika bagitahu buat masa ni petang ni ika balik rumah.... tak sabarnya rasa..


ika akan bercuti selama 3 bulan dan bila start sem baru je akan menjadi PELAJAR TAHUN TIGA KEJURUTERAAN ELEKTRIK DAN ELEKTRONIK.. tak sangka dah tua da ika.. jadi senior lagi tu..hehehe..so bila dah kat rumah tu memang tak lah ika nak online nak berblogging.. mana lah ada internet kat rumah..sadis kan...
pape pun SILA JANGAN JELES DAN RINDU IKA sepanjang ika tak menghupdate blog ni ye awak-awak semua..

Mr AR !! 
I WILL MISS YOU..
Jangan nak dok gatai sepanjang ika bercuti nanti..

 saje je post gambar nie... ;D



p/s: tlong jaga blog ika..takut ika lepas ni tak tahu nak hupdate blog je

8 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt bercuti ika..hihi,leh aje nak plhkan hadiah..huhu.

Bulan Syurga Firdausi said...

doa byk2 utk result nnti e :)

Cik Jannah said...

wahhh dah habis final! tahniah dan selamat bercuti dik. jaga diri hokey?

..cik gugu.. said...

motif nk tnjuk pic kan . hahah

Nelly The Strange said...

sakan ika da habis er !!

Pengetua Speaker Sekolah said...

amboii..suke ye die..

chemay said...

meh join chemay lepak2 time cuti nieeeee
heeeee
:D

eMMe said...

bestnye... holiday... abis exam.. mmg merdeka la... dok umah je ke Ika?